Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

polichlorek 15:30, 30 lis 2013

pięknie uczesałaś swoje trawki... Pozdrawiam ciepło!!!
an_tre 15:34, 30 lis 2013

Elżbietko piękne te twoje trawiaste chochołki, przywołują uśmiech
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Rench 16:15, 30 lis 2013

Pozdrowionka
Madzenka 16:43, 30 lis 2013

Ela ja też przywołuje świeta najszybciej jak się da!!!
gierczusia 17:55, 30 lis 2013

Bea napisał(a)
Ela wszystkie dekoracje mi się podobają.

Ale ten wąż to mnie zaintrygował, o kule już nie pytam gdzie kupione bo jeszcze polecę kupić.

.....
A pokuszę Cię jeszcze troszku... Bo kulki u źureczka.... ....

Jak się podobają to kupuj i już
gierczusia 18:02, 30 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pienkne fryzurki uczyniłaś trawkom A ja już także troszkę magii wprowadzam. Latarenki zakupiłam Buziam andrzejkowo, jak tam z wróżbami??? Mikstury już warzyłaś to i wróżysz chyba?

Gosiu.. .. Ja wiecznie nie nadążam... Wszyscy juź trawki powiązali , a ja dopiero dziś...dobrze ,ze tak ładnie było .. Stąd teź już wieniec u mnie wisi... Bo jakbym go teraz nie zrobiła i umocowała, to poewnie by zawisł dopiero w wigilię

Zaraz polecem latarenki zobaczyć do Ciebie

U mnie Andrzejki na poziomie zerowym... Jak co roku usiłujemy zregenerować siły po dwóch dniach balangi urodzinowej obu moich facetów .... A będąc w kondycji podobnej do jarzyny trudno myśleć o szaleństwach andrzejkowych

Buziam

Ps.. Jak masz problem z wróżeniem to wpadnij po miksturę z wrotyczu.. Jak sięże 5 razy głęboko zaciagniesztym smrodziskiem , to wizje będziesz miała gratis .....
gierczusia 18:03, 30 lis 2013

polichlorek napisał(a)
pięknie uczesałaś swoje trawki... Pozdrawiam ciepło!!!

Aluś .... Miło ,że zaglądasz mimo codziennego szaleństwa z Maleństwem ..... Buziaki
Mala_Mi 18:05, 30 lis 2013

gierczusia napisał(a)
Natomiast zauważyłam ,że mój iseli fastigiate coś mi zaczął chorować ... Może ktoś miał podobne objawy i pomoże..... Tak go lubię

Obwisły czubek i zasychająca gałąź (przy reszcie zdrowej) to może być zwójka sosnóweczka, walczę z cholerą już drugi rok.. atakuje świerki, a wygooglałam, że to świerk u Ciebie. Gałąź wytnij, a wiosną jak będą nowe przyrosty to obserwuj nowe przyrosty dokładnie, jak tylko jakiś więdnie to wyłam go i zajrzyj do środka.. w to zgrubienie na rozwidleniu i w nowy środek przyrostu. Tam sie ukrywają. Potem atakują całą gałązkę.. i usycha.
U siebie o tym pisałam, na starym wątku .. https://www.ogrodowisko.pl/watek/1401-ogrodnik-mimo-woli?page=471
gierczusia 18:07, 30 lis 2013

an_tre napisał(a)
Elżbietko piękne te twoje trawiaste chochołki, przywołują uśmiech
pozdrawiam

Aniu .... Witam Cię gorąco u mnie ...

A jak uśmiech przywołany , to sie cieszę ... Bo własnie o to chodzi

Buziole
gierczusia 18:13, 30 lis 2013

asc napisał(a)

Obwisły czubek i zasychająca gałąź (przy reszcie zdrowej) to może być zwójka sosnóweczka, walczę z cholerą już drugi rok.. atakuje świerki, a wygooglałam, że to świerk u Ciebie. Gałąź wytnij, a wiosną jak będą nowe przyrosty to obserwuj nowe przyrosty dokładnie, jak tylko jakiś więdnie to wyłam go i zajrzyj do środka.. w to zgrubienie na rozwidleniu i w nowy środek przyrostu. Tam sie ukrywają. Potem atakują całą gałązkę.. i usycha.
U siebie o tym pisałam, na starym wątku .. https://www.ogrodowisko.pl/watek/1401-ogrodnik-mimo-woli?page=471

O boźeszzzz Aniu ......Dziękuję ... Rozumię ,że póki co i tak się nie da nic zrobić , tylko do wiosny czekać trza....

Ostatnio , teź u Ciebie był wspominek o zwójce ... Nawet ją sobie wygoogglałam...tylko ja niewiem czego się spodziewałam... Robali wielkich jak stodoła ?????..... Myslałam ,źe to raczej grzyb...achhhh.. Robale

Dzięki wieeelkie