Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

BarbaraM 11:19, 05 lut 2014

Rzeczywiście - do złudzenia jarzmianka.
Ja też się pomyliłam
boguslawa_ma... 12:55, 05 lut 2014

Elu doczytałam że do Gosi nie jedziesz ,zapracowana jesteś- a ja tak po cichu myślałam że jednym autkiem pojedziemy będziesz rażniej,ale ja też nie jade to jednak jest daleko 2 godziny jazdy
Trudno musi nam to Gosia wybaczyć,najszybciej to chyba spotkamy się w Pisarzowicach
Milka 16:31, 05 lut 2014

Chyba wszyscy cierpia na brak czasu, a przecież zima, mieliśmy mieć luz, bo wiosna i latem ogród na tapecie, macham
gierczusia 20:40, 06 lut 2014

Aneczka napisał(a)
I ja wpadłam cię odwiedzić Elu i co widzę? Że jesteś mistrzynią upychania nie tylko w poziomie, ale też i w pionie Nieźle A i targować się potrafisz np o limkę A tak serio to bardzo mi się u ciebie podoba. Widzę że roślinki cię kochają. Pozdrawiam cieplutko

Noo witaj Aniu u mnie .... Miszczynią upychania trzeba się stać , kiedy ma się taki malusi areał .... I tak istnieje teoria o ograniczaniu ilości gatunków , ale ja kofffam je fffszystkie i fffszystkie chcę mieć u siebie .. No i wychodzi jak wychodzi

Pozdrawiam równie gorąco

Ps.widzę ,że zrobiłaś sobie lekturę , skoro doszłaś nawet do limki ... Mam nadzieję ,że się troszku pośmiałaś , bo my tu nieraz nieżle głupoty piszemy ... Aaaa... To miłe że czytałaś
Buziam
gierczusia 20:42, 06 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

A ja w czwartek będę w K od baldego świtu chyba z przerwą w okolicach 12:00 do 14:00 a ty kolejną ewaluacje masz... Fotek Atyli nie obejrzę

Noo widzisz Madzen ???przed chwilką wróciłam.... Ale to się nazywa pech .. Zwykle mamy jedną , no góra dwie konferencje w miesiącu ( no w sumie na 31 dni , dwa to niewiele ) a Tobie akurat ten wyjazd się w ten paskudny dzień trafił...aaaaa....
gierczusia 20:44, 06 lut 2014

Agania napisał(a)

a ja myślałam,ze to jarzmianka

Trzeba się dużo jeszcze dokształcać, ale tej nazwy to też bym nie zapamiętała, ale piękny kolorek

Mnie bardziej chwyciły za serducho te różowe ... Ale ogólnie to są piękności .... A nie znam jeszcze tylu nazw ,że hoho .... Zwłaszcza roślin, których ozdobą są kwiaty , bo ich mam u siebie najmniej , i jakoś niegdyś się nimi zbytnio nie interesowałam....

Buziam Aganiu ... Jak fajnie ,że jutro już piątek
gierczusia 20:45, 06 lut 2014

BarbaraM napisał(a)
Rzeczywiście - do złudzenia jarzmianka.
Ja też się pomyliłam

.....,, ja ich i tak nie rozpoznaję
gierczusia 20:48, 06 lut 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu doczytałam że do Gosi nie jedziesz ,zapracowana jesteś- a ja tak po cichu myślałam że jednym autkiem pojedziemy będziesz rażniej,ale ja też nie jade to jednak jest daleko 2 godziny jazdy
Trudno musi nam to Gosia wybaczyć,najszybciej to chyba spotkamy się w Pisarzowicach

Bogusiu .. Przepraszam.... Noo nie dam rady , niestety... Przykro mi ,że i Tobie plany popsułam.... Bo jak jechać to rzeczywiście jednym autem , bo po co tą benzynę palić....nie gniewaj się plizzzz

A myślę ,że przed Pisarzowicami spotkamy sie jeszcze nie raz
Buziaki
gierczusia 20:51, 06 lut 2014

irena_milek napisał(a)
Chyba wszyscy cierpia na brak czasu, a przecież zima, mieliśmy mieć luz, bo wiosna i latem ogród na tapecie, macham

Irenko .. Pamiętam jak na początku jesieni snułam plany na zimę..achhh..wszystko sie pokopało ....

Nie wiem czemu non Stop tak mało czasu....

Teraz mi się marzy wyjazd do Anglii na Chelsea .... Ale czy mi się uda....aaaaa..zobaczymy .. Muszę sie wczytać w kalendarz roku szkolnego , bo czasem są takie rzeczy ,na których trzeba być na 100%

Buziaki gorące ... Bo u nas wiosennie
anna_g 21:49, 06 lut 2014

Eluś buziam wieczornie. A mnie się ostatnio zamarzył Keukenhof