Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:45, 01 lut 2014

bociek napisał(a)
Garfield, smaka mi robisz kakalem, a mi nie wolno i co teraz? Jak zyc? A te domki fajne i kurczaki faktycznie zaraz Walentynki Olaboga trza wianki nowe plesc

Bociuś .. Gdzieśta była , jak Ciem nie było ????..... Smutno tu nam było ..,

A od jedenej szklaneczki kakao to chyba jeszcze nikt nie umarł ... Choć ja mam tak straszne uczulenie na paprykę ,że jak zjem choć kawałeczek , to mam takie umieranko,że Wam szczegółów zaoszczędzę

A ja uwielbiam montować wianki , więc dla mnie to sama radocha

Buziaki
Bogdzia 19:55, 01 lut 2014

Widac że tryskasz energią po tym wyjeździe , pewnie ze słoneczko to nie to co ponura zima u nas. Domki fajne i te gotowe i te do dokonczenia. Miłej niedzieli.
Agnieszka_B 22:39, 01 lut 2014

No jesteś wreszcie ! pozdrawiam wiosennie (prawie)
Sebek 23:03, 01 lut 2014

Przypomniałaś mi, że mam gdzieś w kuchni kakao schowane... Jutro sobie zrobię - ze spienionym mlekiem posypanym cynamonem i być może wiórkami czekolady Pyyycha
Mala_Mi 22:57, 02 lut 2014

lajf is brutal end ful of zasadzkas i samtajms kopas w dopas

Bardzo mi się podoba ten angielski Aż banana na ryjoczku wielki.... banan już moje powiedzenie.. chociaż Twoje Stęskniłam się za Tobą .. wiesz????
I chyba żartujesz z tym mułem.... muły to dostali inni.. a ty masz wyścigowego...muła... a oni chabety nie konie
Ciekawe co by mi wybrali........
gierczusia 11:07, 03 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

Bardzo mi się podoba ten angielski Aż banana na ryjoczku wielki.... banan już moje powiedzenie.. chociaż Twoje Stęskniłam się za Tobą .. wiesz????
I chyba żartujesz z tym mułem.... muły to dostali inni.. a ty masz wyścigowego...muła... a oni chabety nie konie
Ciekawe co by mi wybrali........

Anek gdybyś widziała , jak mój muł zwany Panczo się zaparł na środku strumienia, to byś padła .. jeden chopek go ciągnął, a dwóch kolejnych prało z tyłu w doopakę kijkami..a muł , jak to muł zaparł się i tyle .. w końcu , jak mu muchy w nosie przeszły , to ruszył ..łaskawie

A miło mi ,ze Ktoś za mną potęsknił.. ja też tęskniłam , choć taki reset od zdobyczy cywilizacji też się człekowi czasem przydaje

a co by dla Ciebie wybrali ??? aaaaa.. nie wiem , czy jest takowe zwierze , tak pogodne i radosne i tak pełne energii życiowej, które by się dla Ciebie nadawało

buziaki
popcorn 11:10, 03 lut 2014

Mmm, jakie kakao! Jakie wojaże! Jakie domki! Cuda!!
pozdrawiam!
Madzenka 20:35, 03 lut 2014

A ja dalej nie wiem gdzie ty tym dreamlinerem wojażowałaś
Bogdzia 21:13, 03 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
A ja dalej nie wiem gdzie ty tym dreamlinerem wojażowałaś

Ja tez nie wiem.Pozdrawiam.
Mala_Mi 22:44, 03 lut 2014

ottt i zapadła cisza... by nie odpowiadać....
W dawnych czasach miałam też okazję towarzyszyć mułowi.. i też był uparty..... niósł trochę naszych bagaży, bo my nie wydawaliśmy kasy na jazdę na mule... tylko sami jak te muły tachaliśmy plecaki w górę... Przewodnik potem stwierdził, że inni to maja na 1 człowieka 10 mułów, a u nas jest odwrotnie.... ale to byłą komuna i dolar miał wartość..