Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:18, 04 mar 2014

ewakatowice napisał(a)
wiosna idzie to koleżanki werwy dostały a jak wypiły kawę (dla dobra sprawy akcja fusy) to jak po dopalaczach działają ... Masakra

Niech Kobitki mają energię .. A cooooo ....... Wtedy wszystkie ogródeczki będą szybciorem wypicowane
Loosiuu 20:19, 04 mar 2014

Chwila, chwila, chwila! Elu miałaś figowca w ogrodzie? Hahahahah tropiki Persil bardzo ładny, taką czystą tą biel ma
ewakatowice 20:20, 04 mar 2014

Loosiuu napisał(a)
Chwila, chwila, chwila! Elu miałaś figowca w ogrodzie? Hahahahah tropiki Persil bardzo ładny, taką czystą tą biel ma

persil czy inna cholera jak nie namoczysz to ciężko śnieżną biel uzyskać
gierczusia 20:21, 04 mar 2014

atena35 napisał(a)
Witaj wesoła jak tam lustro po zimie?

Cześć Tośku ... Witaj po zimie ,, miło ,że jesteś

Melduję ,że lustro ma się dobrze .. Na tyle dobrze ,że mimo braku czyszczenia wiosennego kot sąsiadki znów w nie " wpakował "....

( żeby nie było ,ze ja leniwa i czyścić mi się nie chce .. Po prostu czekam na ładna pogodę )

Myślisz o lustrze ??
anna_g 20:21, 04 mar 2014

Szalejecie tu ale dobrze że szalejecie

Ela - cholercia no i nie doczekałaś się tego zdjęcia mojego opryskiwacza... kurka wodna ja ciem przepraszam - mam taki http://rolno-ogrodniczy.pl/index.php?p7273,opryskiwacz-m-9l-profession. Ostatnio się właśnie zorientowałam że on ma 9 litrów - dotychczas wiedziałam, że jest duży... 9L to Tobie nie trza. Dla mnie jest za ciężki i za duży. Więc i tak leję co najwyżej ze 4 litry i potem powtarzam. Tak, że mały zdecydowanie lepszy. A ten twój fajny i lanca fajna - moja jest całkiem prosta.

Ja jeszcze rodków nie pryskałam- ciągle mi sie jakoś za zimno wydaje... ale może... Kupujesz Nemasys albo Larvanem?
Buziolki zostawiam
Juzia 20:22, 04 mar 2014

Nocnik dajcie
gierczusia 20:23, 04 mar 2014

Loosiuu napisał(a)

Kofffany .... Czemu Ty piszesz w czasie przeszłym ???... Sugerujesz ,że zamordowałam figowca ???...... Nieeeeee..... Rośnie sobie nadal .. I to nawet w tym roku był nieokryty ... Ma przepiękne liście .. Bea zawsze sie nim zachwyca ... Mnie też bardzo się podoba
gierczusia 20:24, 04 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

persil czy inna cholera jak nie namoczysz to ciężko śnieżną biel uzyskać

Czekajcie ... Bo ja już nie łapię ... Czy my o azalii czy o proszku ??.... Azalii nie namaczamy , jak coś ......
atena35 20:25, 04 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Cześć Tośku ... Witaj po zimie ,, miło ,że jesteś

Melduję ,że lustro ma się dobrze .. Na tyle dobrze ,że mimo braku czyszczenia wiosennego kot sąsiadki znów w nie " wpakował "....

( żeby nie było ,ze ja leniwa i czyścić mi się nie chce .. Po prostu czekam na ładna pogodę )

Myślisz o lustrze ??

Oj myślę, myślę.
Sąsiad altankę sobie postawił i nie ma sprawy, ale przy płocie za altanką, od mojej strony "schował" skarby i przykrył je czarnym workiem. Jakoś nie specjalnie to wygląda, a zanim moje cisy zarosną to jeszcze trochę potrwa.
Dlatego myślę o lustrze

Sorki, że się tak dopominam o uwagę
gierczusia 20:25, 04 mar 2014

Juzia_G napisał(a)
Nocnik dajcie

Nie mom ..... Ale może garnek by się nadał ??... Tylko nie wiem , czy do namaczania czy do czego innego ...