Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 22:32, 09 sty 2013

wronada napisał(a)
Witaj wpadłąm z rewizytą i jestem oczarowana Twoim ogrodem, pięknie się urządziłaś, Wiesz,ja mam nadzieję, że nasi mężowie w końcu złapią bakcyla ogrodowego.

No z facetami to niewiem myślę że dla nich ogród to jednak babskie zajęcie
Zeta 22:34, 09 sty 2013

marzena napisał(a)
witaj Zeta, wpadłam kiedyś po cichutku...i zaglądam sobie do Ciebie....bardzo masz pięknie, pomysłowo, świetny klimat stworzyłaś w ogrodzie ...już widzę, że kilka aranżacji będzie dla mnie inspiracją...
pozdrawiam

Cieszę się że moje wypociny ogrodowe mogą się stać inspiracją sama mam jeszcze plany na wiosnę i duuuużo roboty......to miło tak usłyszeć ......dajesz mi kopa do pracy
Zeta 22:35, 09 sty 2013

Enya73 napisał(a)
Przepiękna metamorfoza. Takie przykłady napawają optymizmem i dodają wiary tym, co są na początku, że ciężka praca + ciekawy pomysł= piękny ogród. Ogromnym walorem jest też otoczenie, miejsce magiczne Gratuluję I czekam na piękne zdjęcia na wiosnę

No chyba nie dam rady unieść tylu komplementów naraz .....no nie wiem co napisać..
Madzenka 22:47, 09 sty 2013

No myśle, że Źon bardziej dostojnie brzmi niż Małż??? Więc chyba dumny jest, się martwimy o spokojny sen
Pozdrawiamy Źona
Zeta 22:55, 09 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
No myśle, że Źon bardziej dostojnie brzmi niż Małż??? Więc chyba dumny jest, się martwimy o spokojny sen
Pozdrawiamy Źona

No zdecydowanie ....Małż to tak z jakimś skorupiakiem mi się kojažy hihih kurcze cały dzień szukam tych donic przepiękne ......no ale nie widze podobnych ...tak się zjaralam ze musze takie mieć ....ach te kobiety .....współczuję temu mojemu żonowi
Madzenka 23:04, 09 sty 2013

Taaaakich wielkich owalnych na razie nigdzie nie widzialam a donice w necie nieżle przeszukałam...
Widziałam mniejsze... Ale zalogowalm się na giełdę nternetową i opłaciłam 1 zl za aktywację !!! Czekam za uruchomienie konta bo mnóstwo z włókna szklanego znalazlam. Jest podobna ale bez aktywacji nie wiem jaki rozmiar.

I ja się zapytowuje kto taki ruch na tej piknej stronie zrobił, że serwer nie wytrzymał.. A ja właśnie wszystkie huf hausy sobie oglądałam !!
Widzialaś ogród z kostzrewami? Miodzio!!,
Zeta 23:10, 09 sty 2013

Kurcze stronka niezła ...ja zamawiam obojętnie który z tych ogrodó.....uwielbiam ogrody przemyślane i posadzone tak niesamowicie naturalistycznie .....tak jakby same powstały ....tu trzeba naprawde fachowca.....no a hufhausy to coś dla Ciebie ...nieziemskie ogrody......

Marzenie jak dostaniesz aktywację na ta stronkę z donicami i cos znajdziesz podobnego daj znać booooskie te donice.
Kiedyś znalazłam super stronę z realizacjami ogrodów ...ale kurde nie zapisałam .....franca ze mnie i teraz nie kogę znaleść ...
Konstancja30 23:11, 09 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Pozdrawiamy Źona

cicho ... bo mi się małż zbuntuje ... toz on Was czyta
Zeta 23:12, 09 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

Pozdrawiamy Źona

cicho ... bo mi się małż zbuntuje ... toz on Was czyta

Hehe nie tylko Twój ....mój też hehehehe
zaczarowanaa 23:26, 09 sty 2013

zetka zobacz tutaj dla mnie bomba!

http://www.polymaxform.pl/oferta