Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

aneta230972 00:37, 10 sty 2013

Witam, witam
Zeta napisał(a)
cykorem to ja nie jestem ale wizja zmiany całego życia trochę mnie przestraszyla. Dzialke zobaczyłam zimą hmm cóż była duża i biała tyle wtedy widziałam, a i w miejscu gdzie mieszczuchy takie jak ja mówią że psy d.... Szczekają. No ale co musiałam pokazać ze dziewczyny z miasta tez potrafią sobie radzić w każdych warunkach. Przez cała zimę snułam wizje domu i ogrodu. Gdy przyszła wiosna i zobaczyłam ten ugór załamałam ręce. Moja załamka poglebiła się na widok mojej mamy która przyjechała zobaczyć nasze przyszłe miejsce życia. Wtedy postanowiłam ze im pokaże na co mnie stać. Przez te kilka lat przechodzilam jeszcze miliony kryzysów ale dzisiaj siedząc przy kominku i patrząc na padający za oknem śnieg czuje że to moje miejsce, tylko moje.

Ha ha ha . To tak troszkę z mojej bajki. Tylko, że u Ciebie jest naprawdę ładnie. Wkoło lasy, spokój. To mogło działać jak najbardziej na plus. No ale dobra nie bede marudzić.
Psiaki cudne. My mamy bokserkę i też czasami się zastanawiam czy nie było by jej rażniej gdyby był jeszcze jeden psiak. W prawdzie teraz Inka ma towarzystwo do zabawy ( sznaucer- wypasiona miniaturka - psiak mojej mamy) ale po przeprowadzce może jej być smutno.
Brzózki kapitalne. Uwielbiam je i ratuję za kazda cenę W zeszłym roku jak mój mąż budował taras mieliśmy spory dylemat co zrobić ponieważ nasze trzy brzózki rosły centralnie na środku miejsca gdzie miał powstać taras. I co? Taras powstał, brzózki zostały i rosną sobie pięknie wkomponowane Z czasem jak będą sie poszerzały będzie trzeba powiekszać otwory w deskach i tyle. Ważne, że ocalały. Tak samo zresztą było z modrzewiem ( ma tyle lat co ja więc mama jest z nim szczególnie związana emocjonalnie i zależało jej aby dalej był), który jest wkomponowany w schody.

Obiecuję być częstym gościem

Zeta 00:42, 10 sty 2013

Witam ogrodomaniaczko i nocny marku zarazem....fajnie to zrobiłaś z drzewami w tarasie tylko uważaj ...jeśli widziałaś moje zdjęcia przed i po ....napewno zobaczyłaś jak szybko brzozy rosną??? Będziesz musiała nieźle ciachać ten taraz .....
Jeszcze u Ciebie nie byłam ale dzisiaj padam już z nóg .....nadrobię napewno
aneta230972 01:15, 10 sty 2013

Zeta napisał(a)
....napewno zobaczyłaś jak szybko brzozy rosną??? Będziesz musiała nieźle ciachać ten taraz .....)

Te nasze brzózki to straszne sierotki od samego początku. Delikatniusie i baaardzo wolno rosną. Ale jak będzie trzeba to będziemy ciachać taras
Madzenka 05:55, 10 sty 2013

Pobudka!!!!
..... Ciiiii ..... Witam szanownego Żona !
Magda70 08:08, 10 sty 2013

Zeta napisał(a)

To dobranoc i ogrodowych snów życzę Ja jeszcze chwilkę posiedzę, bo muszę się pouczyć troszkę, gdyż jutro do szkoły idę. Jeszcze nie przyznałem się że ja troszkę młodszy, ale to dopiero na wiosnę w moim wątku mam zmiar

No wiesz tu chyba nie ma dyskryminacji wiekowej więc spoko powodzenia jutro w szkole i miłej nocy

No dyskryminacji to nie ma na 100% ale szlag mnie trafia jak taki młody a ma takie pojęcie...a ja? Ja razy 2 starsza a takiego chyba nie mam ...i jak tu żyć??!! hę?
Magda70 08:10, 10 sty 2013

Stronki zapodaliście dobre...nie ma co...już mi oczy wysiadają od komputera to teraz już wogóle....50 pare tysięcy zdjęć....czy wyście oszaleli ??
Lece zerknąć....
zaczarowanaa 09:01, 10 sty 2013

o matko wsiaklam jak woda w gabke , ta strona jest zaje....fajna))zeta wstawaj kawa czeka;-Pzrobilam siekiere bo po wczoranszej eskapadzie to Cie nic innego nie obudzi;-P))))) acha..... Zona milo poznac))))
Zeta 09:35, 10 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Pobudka!!!!
..... Ciiiii ..... Witam szanownego Żona !

Żon o tej porze już dawno w kominku rozpalał.....i pewnie Cię nie słyszał ale spoko ....ja spałam krzyków nie słyszałam .......teraz kawe dopiero piję ....z jednym okiem otwartym bo wczoraj wsiąkłam w tę stronę z ogrodami......
Zeta 09:39, 10 sty 2013

Magda70 napisał(a)

To dobranoc i ogrodowych snów życzę Ja jeszcze chwilkę posiedzę, bo muszę się pouczyć troszkę, gdyż jutro do szkoły idę. Jeszcze nie przyznałem się że ja troszkę młodszy, ale to dopiero na wiosnę w moim wątku mam zmiar

No wiesz tu chyba nie ma dyskryminacji wiekowej więc spoko powodzenia jutro w szkole i miłej nocy

No dyskryminacji to nie ma na 100% ale szlag mnie trafia jak taki młody a ma takie pojęcie...a ja? Ja razy 2 starsza a takiego chyba nie mam ...i jak tu żyć??!! hę?

No młody i to jeszcze facet ....i już ogrody lubić.....jego przyszła żona mieć dobrze...
Hmmm trza nam było męża na ogrodowisku szukać hehehehehehe
A my lepiej nie narzekajmy nie mamy źle ......mogłybyśmy w blokach mieszkać ......chociaż tam też ogród można mieć .......no może ogródek heheh.......ale wtedy wiecej czasu na odpoczynek by było... .
Zeta 09:40, 10 sty 2013

zaczarowanaa napisał(a)
o matko wsiaklam jak woda w gabke , ta strona jest zaje....fajna))zeta wstawaj kawa czeka;-Pzrobilam siekiere bo po wczoranszej eskapadzie to Cie nic innego nie obudzi;-P))))) acha..... Zona milo poznac))))

Dolej mleka .............. chcesz mnie zaaabbbiiiććććć!!!!!!!!!!!!