Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 10:22, 10 sty 2013

No to sypie .....wiedziałam że zima wreszcie przyjdzie ....no ale że tak szybko.....kto by się spodziewał.....zawsze jak muszę w trasę jechać to zima zaskakuje......odliczam te dni do wiosny ....no i co no kiedy wreszcie ta wiosna???. Kupiłam już hiacynty .....stoją obok choinki ....próbuję w ten sposób odgonić zimę .....hmmm może za mało tych hiacyntów na tak duuużą choinkę....??? ...no jakby tu przyspieszyć nadejście tej wiosny????.... A zapowiadają jakiś niż arktyczny ....już się boję........no to ay przegonić zimę .....parę zdjęć wiosny........

Gosiniak 10:51, 10 sty 2013

Ale cieplutko u Ciebie, ma się rozumieć na zdjęciach, u mnie zimy brak chyba hiacynty pomogły, już mi rozkwitają, ale miały być czerwone, a są różowe
Następnym razem kupię białe, jak dostanę, nie wiem dlaczego zawsze pełno tych kolorowych a białych to jak na lekarstwo. Pozdrowionka
Juzia 11:08, 10 sty 2013

A ja muszę koniecznie się tu zapisać coby od wiosny podglądać roztoczańskie klimaty! O!
I pozdrawiam właścicielkę
Zeta 11:18, 10 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Ale cieplutko u Ciebie, ma się rozumieć na zdjęciach, u mnie zimy brak chyba hiacynty pomogły, już mi rozkwitają, ale miały być czerwone, a są różowe
Następnym razem kupię białe, jak dostanę, nie wiem dlaczego zawsze pełno tych kolorowych a białych to jak na lekarstwo. Pozdrowionka

próbuję zimę przegonić
Zeta 11:18, 10 sty 2013

Juzia_G napisał(a)
A ja muszę koniecznie się tu zapisać coby od wiosny podglądać roztoczańskie klimaty! O!
I pozdrawiam właścicielkę

Witam i zapraszam ...
Milka 11:27, 10 sty 2013

zaczarowanaa napisał(a)
zetka zobacz tutaj dla mnie bomba!

http://www.polymaxform.pl/oferta

obejrzałam...bomba, ale popatrzyłam na walory techniczne...waga prawie 400 kg!!
Milka 11:29, 10 sty 2013

Zeta napisał(a)
A ja dzisiaj znalazłam kolejna stronkę z inspiracjami .....chociaż niewiem czy ktoś juz jej kiedyś nie podawał...

http://houzz.com/photos/landscape

Uwaga jest tam 53630 zdjęć hmmm wiec moze nam życia zabraknać żeby wszystkie obejżeć ja jestem na 100

dzięki za link!!! juz coś nowego dzięki temu wymyśliłam, hura!!!
Urszulla 12:04, 10 sty 2013

Fajny te link...jak pozwolisz u siebie wkleję.....może też ktoś skorzysta w zimowe wieczory, noce i poranki
Zeta 12:38, 10 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Fajny te link...jak pozwolisz u siebie wkleję.....może też ktoś skorzysta w zimowe wieczory, noce i poranki

Jasne pokazuj po to go wstawiłam haha
Zeta 13:14, 10 sty 2013

Dla tych co mają za dużo wolnego czasu w zimowe poranki lub wieczory kolejne inspiracje.

http://garden-photos-com.photoshelter.com/gallery/-/G0000hqvmXo9.RAk/