Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 23:09, 10 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Zeta buziam, wprawdzie już zasypiam nad padem ale dałam radę przeczytać

Wyśpij sie słońce jutro wrzucam nowe zdjęcia ...jak było i jak jest ...wię musisz mieć siłę oglądać....dzieki za odwiedzinki....
Madzenka 23:11, 10 sty 2013

Obudzę Cię jutro rano
Podplaę w kominku z Żonem
Juzia 23:11, 10 sty 2013

Osz żesz!!!!
Ładna...ścianka
Zeta 23:21, 10 sty 2013

Obiecałam też zdjęcia mojej skarpy no wiec prosze......sorki ze dopiero dzisiaj no ale ...złośliwość rzeczy martwych..
To zdjęcie nie jest najnowsze trochę się zmienilo na górze rosna teraz doorenbosy.

Tawulłki ....na wiosnę muszę jeszcze dosadzić gęściej...i kosodrzewina ktorej namiętnie urywam czubki.

Hmm to już stare zdjęcie ....rabata pod skarpą jest już obsadzona ....doorenbosami hortensjami i tujkami kuleczkami..

To też stare zdjęcie hmmm nie mam nowszych ...nowe bedą na wiosnę ..

No i prosze nie mówcie mi o zrzuceniu szmaty.....chyba że sami chcecie pielić 32 metrową skarpę a mam nie jedną wysokości od 6 metrów zwęrzającej się do zera.
Zeta 23:23, 10 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Obudzę Cię jutro rano
Podplaę w kominku z Żonem

Ok zapach kawy i rozpalonego drzewa mnie zbudzi....tylko bez flirtów z moim żonem.....bo ja Cię toffać do czasu ....
Gosiniak 23:32, 10 sty 2013

Zeta napisał(a)
Zdjęcia kaskady .....żonie Boćka do dzieła ....nie będę Cię zawstydzac ze swoją kaskadę prawie sama zrobiłam ....nie licząc spawania ..więc pokaż co potrafisz..
. [img

Zetka a mojego Żona też zmotywujesz, ja tylko o ciurkadełko proszę, to pestka dla Ciebie
Zeta 23:36, 10 sty 2013

Słońce ciurkadełko mam ale jego zdjęcia niet...heheh ciurkadełko to żaden problem w obi po 500 są granitowe chyba z 7 rodzajów ja mam takie trzy kule granitowe ... ale teraz śniegiem zasypane heheheh.
Gosiniak 23:36, 10 sty 2013

A z fotkami to żeś pojechała, rabatka maleństwo -mój cały ogród by się prawie zmieścił
Zeta 23:38, 10 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
A z fotkami to żeś pojechała, rabatka maleństwo -mój cały ogród by się prawie zmieścił

No trochę się zmieniła ta rabata nie miałam pomysłu jak ją zagospodarować i powstała dopiero późną jesienią.hmm kiepskie zdjęcia no ale innych nie mam ...

Gosiniak 23:40, 10 sty 2013

Zeta napisał(a)
Słońce ciurkadełko mam ale jego zdjęcia niet...heheh ciurkadełko to żaden problem w obi po 500 są granitowe chyba z 7 rodzajów ja mam takie trzy kule granitowe ... ale teraz śniegiem zasypane heheheh.

Ja chcę z kamienia albo kulę więc motywacja wskazana, a Żona do tej roboty nie ciągnie