A ty chcesz aby Twój M (czytaj: żon) jeszcze bardziej Zetki nie lubił? No bo jak Ci już wytłumaczy jak to zrobić...to ojojojjjoj
Dobra spadam w moje warzywka...
Piękne inspiracje wyszukujsze Dobrze że ja w pracy mogę sobie tylko pooglądać czasem bo jakbym się mogła zalogować i włączyć w dyskusje to bym szybko wypowiedzenie dostała
No ze szmatą mnie nie przekonasz pod nią ziemia z ze stawu nawieziona i chwasty niemiłosierne ...myślisz że dlaczego ją położyłam???
Kaskada to tak naprawdę wymurowana z bloczków betonowych ściana i umocowana kołkami siatka ( pozostałości po ogrodzeniu ....gdzieś juz to pisałam w wątku.....poprostu zostały mi śmiecimpo budowie imje wykorzystałam... ...siatkaumocowana na hakimczy kołki niepamiętam do muru i w środek wsypane resztki kamienia z elewacji...wewnatrz jest zespawany z kwasowki pojemnik.. I wylewka też zespawana ...bardzo ważne jest dokładne zrobieniemwylewki ...takmżeby woda równo spływała ...trzeba ja też wypoziomować.....no i na dole jest rynna z kwasówki ....i woda wpływa do zbiornika a stamtąd pompa ciągnie ją domgornego zbiornika no ale to już wiesz......zaraz poszukam jakiś zdjęć...
Zdjęcia kaskady .....żonie Boćka do dzieła ....nie będę Cię zawstydzac ze swoją kaskadę prawie sama zrobiłam ....nie licząc spawania ..więc pokaż co potrafisz..
.