Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

zaczarowanaa 19:19, 10 sty 2013

zeta ....dzwonilas.......... z tymi donicami cos juz wiesz moze? bo ciekawosc mnie zzera;-P
Magda70 19:50, 10 sty 2013

bociek napisał(a)
Moj M chyba Cie nie lubi Pokazalam mu z tych Twoich linkow co kcem i jakos tak zzielenial na twarzy i zaczal cos mamrotac pod nosem... Albo siem zatrul, ale ja dzisiaj nic nie gotowalam ;P

A na serio, co do szmaty - mialam, przerabialam, juz nie mam. Z pielenia nie zwalnia w najmniejszym stopniu ani nie ogranicza chwastow. Twoja decyzja, ale poczytac mozesz.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/736-mata-przeciw-chwastom

Z innej beczki, masz moze fotki blizsze swojej kaskady. Sami skladaliscie gabiony i robiliscie sadzawke??? Bo chyba zachorowalam na cos takiego i musze M wytlumaczyc jak ma to zrobic

A ty chcesz aby Twój M (czytaj: żon) jeszcze bardziej Zetki nie lubił? No bo jak Ci już wytłumaczy jak to zrobić...to ojojojjjoj
Dobra spadam w moje warzywka...
Bea 21:40, 10 sty 2013

Zeta - donice super .... dla mnie Cubi bardzo proszę

czy one są z metalu, bo bardzo ciężkie

inspiracji co niemiara
Dasia 21:42, 10 sty 2013

Wsiąkłam w te zdjęcia, odezwę się jak przejrzę... za parę miesięcy???
nieszka 21:58, 10 sty 2013

Piękne inspiracje wyszukujsze Dobrze że ja w pracy mogę sobie tylko pooglądać czasem bo jakbym się mogła zalogować i włączyć w dyskusje to bym szybko wypowiedzenie dostała
Zeta 22:55, 10 sty 2013

bociek napisał(a)
Moj M chyba Cie nie lubi Pokazalam mu z tych Twoich linkow co kcem i jakos tak zzielenial na twarzy i zaczal cos mamrotac pod nosem... Albo siem zatrul, ale ja dzisiaj nic nie gotowalam ;P

A na serio, co do szmaty - mialam, przerabialam, juz nie mam. Z pielenia nie zwalnia w najmniejszym stopniu ani nie ogranicza chwastow. Twoja decyzja, ale poczytac mozesz.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/736-mata-przeciw-chwastom

Z innej beczki, masz moze fotki blizsze swojej kaskady. Sami skladaliscie gabiony i robiliscie sadzawke??? Bo chyba zachorowalam na cos takiego i musze M wytlumaczyc jak ma to zrobic

No ze szmatą mnie nie przekonasz pod nią ziemia z ze stawu nawieziona i chwasty niemiłosierne ...myślisz że dlaczego ją położyłam???

Kaskada to tak naprawdę wymurowana z bloczków betonowych ściana i umocowana kołkami siatka ( pozostałości po ogrodzeniu ....gdzieś juz to pisałam w wątku.....poprostu zostały mi śmiecimpo budowie imje wykorzystałam... ...siatkaumocowana na hakimczy kołki niepamiętam do muru i w środek wsypane resztki kamienia z elewacji...wewnatrz jest zespawany z kwasowki pojemnik.. I wylewka też zespawana ...bardzo ważne jest dokładne zrobieniemwylewki ...takmżeby woda równo spływała ...trzeba ja też wypoziomować.....no i na dole jest rynna z kwasówki ....i woda wpływa do zbiornika a stamtąd pompa ciągnie ją domgornego zbiornika no ale to już wiesz......zaraz poszukam jakiś zdjęć...

Aha pozdrów męża hihihih
Zeta 22:58, 10 sty 2013

zaczarowanaa napisał(a)
zeta ....dzwonilas.......... z tymi donicami cos juz wiesz moze? bo ciekawosc mnie zzera;-P

No niestety nie dzwoniłam dzisiaj jakoś nie mialam okazji ...niedawno do domu weszłam ....może jutro dam znac napewno
Zeta 23:00, 10 sty 2013

No siedziałam dzisiaj trochę na necie ...więc rzuciłam trochę inspiracji ...a z tego wszystkiego zapomniałam zadzwonić spytać o te donice...
Zeta 23:08, 10 sty 2013

Zdjęcia kaskady .....żonie Boćka do dzieła ....nie będę Cię zawstydzac ze swoją kaskadę prawie sama zrobiłam ....nie licząc spawania ..więc pokaż co potrafisz..
.

Madzenka 23:08, 10 sty 2013

Zeta buziam, wprawdzie już zasypiam nad padem ale dałam radę przeczytać