Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 23:44, 10 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Słońce ciurkadełko mam ale jego zdjęcia niet...heheh ciurkadełko to żaden problem w obi po 500 są granitowe chyba z 7 rodzajów ja mam takie trzy kule granitowe ... ale teraz śniegiem zasypane heheheh.

Ja chcę z kamienia albo kulę więc motywacja wskazana, a Żona do tej roboty nie ciągnie

Słońce ja swojego męża nie mogę zmusić do wykopania mi jednego dołka pod roślinę ....a ty mi mówisz o ciurkadełku z kamienia hmmm takiej siły motywującej nie posiadam ......ale hihihih wrzuć takie zdjęcie ciurkadełka na pulpit dziewczyny mówiły ze działa ...może żon sie kapnie o co chodzi ...
Gosiniak 23:46, 10 sty 2013

A ja już bentleya chciałam wrzucać, a teraz jeszcze ciurkadełko
Zeta 23:48, 10 sty 2013

agniecha973 23:50, 10 sty 2013

Ludzie! Jaki Ty masz trawnik wzorowy! Nie do wiary!
Zeta 23:56, 10 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
Ludzie! Jaki Ty masz trawnik wzorowy! Nie do wiary!

Ups a tego gada nie zauważyłam ... to ten zielony??? ..... No coty to jakos tak na zdjęciu wyszedł on rośnie na 10 cm warstwie ziemi ze stawu a pod spodem piasekkkkkkkkk idealny do murowania hahahaha niemwiem jak długo ta trawa da radę ....a to kuklik mojego M ja siem do trawy nie mieszam .....każdy musi mieć jakieś zajęcie w ogrodzie ....ja sadze on wyrywa i kosi .....tośmy się dobrali...
Rench 01:22, 11 sty 2013

Piękny ogród !
Jestem pod wrażeniem gabarytów Twojej działalności ogrodowej,poważnie sama wszystko sadzisz,pielesz itp ?
Zapisuję wszystkie podane linki inspiracji skrupulatnie Przejrzę w wolniejszej chwili,bo mój Żon i tak twierdzi że do jakiejś sekty się zapisałam i bez przerwy siedzę z nose w kompie nawet nocą
Pozdrawiam
Madzenka 06:08, 11 sty 2013

Żon wstałeś? W kominku napalone aby Zetce nóżki nie zmarzły? Ciiiii tylko nie budż jej. Nastawiam kawe
Basia_1987 08:27, 11 sty 2013

Zeta napisał(a)

Słońce ciurkadełko mam ale jego zdjęcia niet...heheh ciurkadełko to żaden problem w obi po 500 są granitowe chyba z 7 rodzajów ja mam takie trzy kule granitowe ... ale teraz śniegiem zasypane heheheh.

Ja chcę z kamienia albo kulę więc motywacja wskazana, a Żona do tej roboty nie ciągnie

Słońce ja swojego męża nie mogę zmusić do wykopania mi jednego dołka pod roślinę ....a ty mi mówisz o ciurkadełku z kamienia hmmm takiej siły motywującej nie posiadam ......ale hihihih wrzuć takie zdjęcie ciurkadełka na pulpit dziewczyny mówiły ze działa ...może żon sie kapnie o co chodzi ...

Mojego tez jest ciężko namówić do pomocy ogrodowej,często mu mowie,że ma mi pomóc, bo mnie np. kręgosłup boli, i potem nie będę miała siły na np. ugotowanie obiadku i pomaga ,ot taki mały szantarzyk bardzo skuteczna metodaOj te nasze chłopy,może kiedyś ich zarazimy ogrodniczą pasją?
Magda70 08:47, 11 sty 2013

taaa...
myszy harcują a Zeta śpi

Jak zwykle..
Jak widzę te zdjęci z gabonami i ścianą wodną to mnie szlag trafia...
Czemu mam taką małą działkę!!??
Pobudka...kawa , którą Marzenka zapodała już wystygła
Zeta 12:21, 11 sty 2013

Rench napisał(a)
Piękny ogród !
Jestem pod wrażeniem gabarytów Twojej działalności ogrodowej,poważnie sama wszystko sadzisz,pielesz itp ?
Zapisuję wszystkie podane linki inspiracji skrupulatnie Przejrzę w wolniejszej chwili,bo mój Żon i tak twierdzi że do jakiejś sekty się zapisałam i bez przerwy siedzę z nose w kompie nawet nocą
Pozdrawiam

Taak też tak myślałam o forum że to sekta jakaś ....hihihi wciąga niesamowicie .....
Jeśli chodzi o ogród to niestety sama wszystko robię no ale wiesz wcale nie narzekam lubię się pobrudzić ziemią to mnie uspokaja ......ogród jest moją odskocznią od problemów i nerwów ....ostatnio ich trochę miałam stad ten mój pęd z sadzeniem .....bo całość powstała w niespełna trzy lata ...najpierw było równanie terenu i zwożenie ziemi a potem dwa lata sadzenia i modelowania