Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Milka 13:50, 28 sty 2013

ufff....ale było czytania! ale wiem o sepuku, o pięknej ścianie, pieskach na spacerze, pieknej lodowej okolicy, nowych donicach!! pięknie
gierczusia 14:05, 28 sty 2013

Zetko fiku- miku ta ściana... Pełny odjazd co do w5 tonie wiem czy możesz tego używać przy ekologicznym szambie bo to zdaje się z ekologią niewiele ma wspólnego , za to ze skutecznością wiele
Zeta 14:11, 28 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Zetko fiku- miku ta ściana... Pełny odjazd co do w5 tonie wiem czy możesz tego używać przy ekologicznym szambie bo to zdaje się z ekologią niewiele ma wspólnego , za to ze skutecznością wiele

No wlaśnie chyba zdana jestem na Frosha
Domi 14:12, 28 sty 2013

Zeta napisał(a)

To nie telepatia, to po prostu na 100% ta sama farba

Taaaak napewno .....niezbyt tania ale chyba warta ceny.. ja jestem zadowolona

Ale naczaskałyście stron (wyraz "czaskać" to mój ulubiony wyraz rozpoczynający się od "cz")!Aż ciężko odszukać swój post. Jeśli chodzi o farby Para-też jestem zadowolona. Najważniejsze dla mnie jest to, że są szorowalne i w kuchni czy w wiatrołapie zmywam bez problemu wszelkie zabrudzenia ze ścian samą wodą. Jak sufity brudzą się w okolicach anemostatów to też wszystko ładnie się zmywa z tych farb. No i mnie przekonało do nich jeszcze to, że mogłam uzyskać kolor z 50% pigmentu lub 75% pigmentu. Dzięki temu sufity mam pomalowane kolorem z użyciem 50% pigmentu, a ściany z 75% lub 100%.
Mam pytanie dotyczące lampionów Kare: czy one są czarne? Bo od dawna choruję na serię Giardino, ale widziałam tylko wersję z polerowanej stali, co nie za bardzo mi pasuje na zewnątrz, bo ciężko będzie je utrzymać w czystości.
Mala_Mi 15:34, 28 sty 2013

Czytałam, byłam..... na starość robię się praktyczna.... i leniwa.... czarny i biały..... najgorsze do sprzątania
Magda70 15:40, 28 sty 2013

Zeta napisał(a)

Zetka gust masz świetny zatem proszę o doradzanie. Obfocę jutro donice do obsadzania i będę czekać na koncepcje
I jeszcze mam lampy do wymiany w jadalni
I przydałoby sie urządzenie gościnnego
I może sypialnię lekko zliftingujemy???

Może założymy wnętrzowisko ??
Toffam Cię zmykaj spać !!

A wiesz, że to wcale nie głupi pomysł!!!!!
Bogdzia 15:56, 28 sty 2013

10 stron musiałam nadrobic, ale ciekawe były więc z przyjemnością czytałam. Pozdrawiam.
kaisog1 16:00, 28 sty 2013

ściana śmieszna Nie mój styl kompletnie bo ja to takie ciepłe kluchy jestem.... Troche Shabby Chic lobię ale taki nie przesadzony, trochę takiego babcinego stylu, trochę Prowansji....
Zeta 16:23, 28 sty 2013

Domi napisał(a)

To nie telepatia, to po prostu na 100% ta sama farba

Taaaak napewno .....niezbyt tania ale chyba warta ceny.. ja jestem zadowolona

Ale naczaskałyście stron (wyraz "czaskać" to mój ulubiony wyraz rozpoczynający się od "cz")!Aż ciężko odszukać swój post. Jeśli chodzi o farby Para-też jestem zadowolona. Najważniejsze dla mnie jest to, że są szorowalne i w kuchni czy w wiatrołapie zmywam bez problemu wszelkie zabrudzenia ze ścian samą wodą. Jak sufity brudzą się w okolicach anemostatów to też wszystko ładnie się zmywa z tych farb. No i mnie przekonało do nich jeszcze to, że mogłam uzyskać kolor z 50% pigmentu lub 75% pigmentu. Dzięki temu sufity mam pomalowane kolorem z użyciem 50% pigmentu, a ściany z 75% lub 100%.
Mam pytanie dotyczące lampionów Kare: czy one są czarne? Bo od dawna choruję na serię Giardino, ale widziałam tylko wersję z polerowanej stali, co nie za bardzo mi pasuje na zewnątrz, bo ciężko będzie je utrzymać w czystości.

Domi lampiony są z polerowanej stali ....stały całe lato na zewnątrz ale musiałam jejednak do wewnątrz wsadzić i oczyścic bo bardzo się brudzą.
A ty myślisz że ja z tej mojej farby Matowej czarnej też mogę zmywać brud ....bo jak próbowałam to pod ściereczką grafitowa się robiła ......i mam plamy .....myślalam już o ponownym pomalowaniu..
Zeta 16:23, 28 sty 2013

asc napisał(a)
Czytałam, byłam..... na starość robię się praktyczna.... i leniwa.... czarny i biały..... najgorsze do sprzątania

I tu masz rację