ściana śmieszna Nie mój styl kompletnie bo ja to takie ciepłe kluchy jestem.... Troche Shabby Chic lobię ale taki nie przesadzony, trochę takiego babcinego stylu, trochę Prowansji....
Wiesz mi się podoba prowansalski styl ........ale ja muszę mieć męskie wnętrza ....wiesz cegła beton czarne szare i biel ......to i tak już nadmiar kolorów......teraz moja mam szykuje się na remont ...bedzie prowansja kawa z mlekiem oliwka i biel
Fajnie poczytać wnętrzarskie rozważania.....a dlaczego Twoja czarna ściana taka połamana? taki zamysł architekta?...nie żeby była zła....coś innego też ma swoje uroki
Fajnie poczytać wnętrzarskie rozważania.....a dlaczego Twoja czarna ściana taka połamana? taki zamysł architekta?...nie żeby była zła....coś innego też ma swoje uroki
Architekta wnętrz nie miałam a ta ściana tak z projektu wyszła za nią mam połamaną łazienkę hehe
Najpierw rwałam włosy z głowy jak ją wyprostować ale potem postanowiłam ją zostawić jak jest i wyeksponować...wkońcu nie każdy ma takie cuuudo w domu
ufff....ale było czytania! ale wiem o sepuku, o pięknej ścianie, pieskach na spacerze, pieknej lodowej okolicy, nowych donicach!! pięknie
Jesss dziewczyno nie nadrabiaj .....tego się nie da opanować ...ja się zawzięlam że bedę wszędzie na bieżąco ...ale nie ma szans
czeka mnie remont i malowanie, juz od samego myślenia o tym wszystko mnie boli!! i nie mam pomysłu i tak kukam tu i ówdzie
Proponuję wszystko na biał- czarno ....wtedy można meble i dodatki w całym domu codziennie przestawiać i wszędzie bedą pasować...aha i nigdy się nie nudzi bo jak się znudzi to przestawiasz ...ja tak mam szybko mi się nudzi ...