Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 16:25, 28 sty 2013

Magda70 napisał(a)

Zetka gust masz świetny zatem proszę o doradzanie. Obfocę jutro donice do obsadzania i będę czekać na koncepcje
I jeszcze mam lampy do wymiany w jadalni
I przydałoby sie urządzenie gościnnego
I może sypialnię lekko zliftingujemy???

Może założymy wnętrzowisko ??
Toffam Cię zmykaj spać !!

A wiesz, że to wcale nie głupi pomysł!!!!!

Haha chyba pójdę na jakieś studia doszkalające z architektury wnętrz
Zeta 16:26, 28 sty 2013

irena_milek napisał(a)
ufff....ale było czytania! ale wiem o sepuku, o pięknej ścianie, pieskach na spacerze, pieknej lodowej okolicy, nowych donicach!! pięknie

Jesss dziewczyno nie nadrabiaj .....tego się nie da opanować ...ja się zawzięlam że bedę wszędzie na bieżąco ...ale nie ma szans
Zeta 16:27, 28 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
10 stron musiałam nadrobic, ale ciekawe były więc z przyjemnością czytałam. Pozdrawiam.

To milo że nasze czasami bzdurne pogaduchy okazuja się ciekawe.
Zeta 16:29, 28 sty 2013

kaisog1 napisał(a)
ściana śmieszna Nie mój styl kompletnie bo ja to takie ciepłe kluchy jestem.... Troche Shabby Chic lobię ale taki nie przesadzony, trochę takiego babcinego stylu, trochę Prowansji....

Wiesz mi się podoba prowansalski styl ........ale ja muszę mieć męskie wnętrza ....wiesz cegła beton czarne szare i biel ......to i tak już nadmiar kolorów......teraz moja mam szykuje się na remont ...bedzie prowansja kawa z mlekiem oliwka i biel
Urszulla 16:40, 28 sty 2013

Fajnie poczytać wnętrzarskie rozważania.....a dlaczego Twoja czarna ściana taka połamana? taki zamysł architekta?...nie żeby była zła....coś innego też ma swoje uroki
Rench 16:52, 28 sty 2013

Potruchtałam u Ciebie,wszystko obejrzałam
Bardzo interesująco,zakładaj te wnętrzarskie porady migiem Lecę dalej. Pozdrawiam
Milka 16:56, 28 sty 2013

Zeta napisał(a)

ufff....ale było czytania! ale wiem o sepuku, o pięknej ścianie, pieskach na spacerze, pieknej lodowej okolicy, nowych donicach!! pięknie

Jesss dziewczyno nie nadrabiaj .....tego się nie da opanować ...ja się zawzięlam że bedę wszędzie na bieżąco ...ale nie ma szans

czeka mnie remont i malowanie, juz od samego myślenia o tym wszystko mnie boli!! i nie mam pomysłu i tak kukam tu i ówdzie
Zeta 17:59, 28 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Fajnie poczytać wnętrzarskie rozważania.....a dlaczego Twoja czarna ściana taka połamana? taki zamysł architekta?...nie żeby była zła....coś innego też ma swoje uroki

Architekta wnętrz nie miałam a ta ściana tak z projektu wyszła za nią mam połamaną łazienkę hehe
Najpierw rwałam włosy z głowy jak ją wyprostować ale potem postanowiłam ją zostawić jak jest i wyeksponować...wkońcu nie każdy ma takie cuuudo w domu
Zeta 18:07, 28 sty 2013

Rench napisał(a)
Potruchtałam u Ciebie,wszystko obejrzałam
Bardzo interesująco,zakładaj te wnętrzarskie porady migiem Lecę dalej. Pozdrawiam

Hehe na wiosne to muszę się za zewnątrz wziąść już mnie ta zima dobija ....no co tu robić gadamy o ścianach i takich tam .
Zeta 18:09, 28 sty 2013

irena_milek napisał(a)

czeka mnie remont i malowanie, juz od samego myślenia o tym wszystko mnie boli!! i nie mam pomysłu i tak kukam tu i ówdzie

Proponuję wszystko na biał- czarno ....wtedy można meble i dodatki w całym domu codziennie przestawiać i wszędzie bedą pasować...aha i nigdy się nie nudzi bo jak się znudzi to przestawiasz ...ja tak mam szybko mi się nudzi ...