Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 21:19, 04 lut 2013

Magda70 napisał(a)

Hihihih to teraz czekam na wasze wianki.....zresztą u mnie wiosna ostatnia zagląda...więc ja mogę pierwsza ja zwoływać wiankiem

yyyy u mnie jeszcze zimowy wisi ... wjechałaś mi na ambicję, niech no tylko deszcze i wichury odpuszczą to zorganizuję wyprawę po witki i bazie i bedę improwizować.

Twoje dzieło urocze wyszło naprawdę pierwszy raz robiłaś?

hahaha...u mnie też zimowy...
Ale ja sprytna jestem..umówię się z psiapsiółką i będziemy robić...ona będzie gałazki zwijać jak świstak ....kurcze mam nadzieje, że nie czyta hihihihi

Co czort to czort no ...koleżanka pewnie przeczytała i będziesz musiała sama pleść...
Zeta 21:20, 04 lut 2013

eliza3 napisał(a)
Wianuszek śliczny... brzozy mam, więc do lasu nie muszę biegać, ale po kwiatki muszę na giełdę jechać... i do roboty.
Znowu czeka nas wiankowe ruszenie, tym razem wiosenne...

Rób wianek koniecznie i daj znać ....ja też chce zobaczyć.
eliza3 21:25, 04 lut 2013

Zeta napisał(a)

Wianuszek śliczny... brzozy mam, więc do lasu nie muszę biegać, ale po kwiatki muszę na giełdę jechać... i do roboty.
Znowu czeka nas wiankowe ruszenie, tym razem wiosenne...

Rób wianek koniecznie i daj znać ....ja też chce zobaczyć.

Oczywiście, że będę robić, ale dopiero w poście... teraz póki karnawał trzeba się bawić...

Enya73 21:39, 04 lut 2013

Zeta napisał(a)

Kolejna zdolniacha na ogrodowisku Bardzo ładnie Ci to wyszło Ja mam nieco inną technikę plecenia wianka z witek brzozowych

Każda metoda dobra ...słyszałam juz o warkoczowej hahah a ty jaką masz??

No właśnie ja taką sobie wymyśliłam. Chyba Gierczusia, moja koleżanka o tym wspomniała. Jak chcesz zobaczyć krok po kroku, to poszukaj u mnie w blogu wątek świąteczne dekoracje.
Loosiuu 22:04, 04 lut 2013

Zeta napisał(a)

Piękny wianek masz talent, żeby z gałązek i paru dodatków zrobić cudo.

Spokojnie wszyscy już czują wiosnę

Zawzięłam się dzisiaj z tym wiankiem ...no co.....wiosnę poczułam ...a że Kaśki wszystkie uparte .....no to uplotłam hahaha.

To taka pozytywna ta upartość Czasami chyba się przydaje np przy negocjacjach nad cenami roślin
Zeta 22:06, 04 lut 2013

Łoosiuu napisał(a)

Piękny wianek masz talent, żeby z gałązek i paru dodatków zrobić cudo.

Spokojnie wszyscy już czują wiosnę

Zawzięłam się dzisiaj z tym wiankiem ...no co.....wiosnę poczułam ...a że Kaśki wszystkie uparte .....no to uplotłam hahaha.

To taka pozytywna ta upartość Czasami chyba się przydaje np przy negocjacjach nad cenami roślin

Hahaha i tu mnie prześwietliłeś.....no zawsze negocjuję cenę....ale potem za zaszczędzone kupuję kolejną darmową roślinkę.
Loosiuu 22:39, 04 lut 2013

Hehe przy zakupach ogrodniczych to już chyba taka tradycja
gierczusia 09:35, 05 lut 2013

Noo , tak jak Elizka napisała ... Bawić się trzeba na imprezka Dziewczynki i Chłopaki ( żeby nie było Filip ,że Cię pominęłam )
gierczusia 09:37, 05 lut 2013

Enya73 napisał(a)

Każda metoda dobra ...słyszałam juz o warkoczowej hahah a ty jaką masz??

No właśnie ja taką sobie wymyśliłam. Chyba Gierczusia, moja koleżanka o tym wspomniała. Jak chcesz zobaczyć krok po kroku, to poszukaj u mnie w blogu wątek świąteczne dekoracje.

Tak , tak Anitko to chyba u Ciebie była ta metoda ... Bo przez tą moją demencję starczą wszystko już mi się miesza
aga_pe 09:53, 05 lut 2013

Przyleciałam od Noemi zobaczyć wianek. Pikny Ci wyszedł

Wioooosny chcę

To ja dziś polepię wielkanocne barany. Może wiosna przyjdzie wcześniej