Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 19:41, 04 lut 2013

Łoosiuu napisał(a)
Piękny wianek masz talent, żeby z gałązek i paru dodatków zrobić cudo.

Spokojnie wszyscy już czują wiosnę

Zawzięłam się dzisiaj z tym wiankiem ...no co.....wiosnę poczułam ...a że Kaśki wszystkie uparte .....no to uplotłam hahaha.
Zeta 19:42, 04 lut 2013

ka1sia napisał(a)
Myslę sobie skąd te krzyki, a to nasza Zetka nawołuje wiosnę dobrze, dobrze, krzycz ile wlezie, może wreszcie przyjdzie

Może pomozesz bo już ochryplam a dalej śnieg pada...
Zeta 19:42, 04 lut 2013

Syla napisał(a)
Ale wianekkkkk uwiłaśśśśś ! pierwsza klasa !

Hhihihi
Zeta 19:46, 04 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Noooo wianek Zetko cudownisty jak Ty zwijajałaś te gałązki ?? Techniką warkoczowa ?? Tzn . Małe warkocze potem się warkoczuje w duży warkocz aaaaaa... Jak to idiotyczne brzmi

Dasz go na drzwi wejściowe ??

Zwijałam gałązki najpierw kilka w koło i związałam drucikiem....a potem po kilka zawijałam wokoło ...jakoś nie wychodziło mi ta metodą warkocza..
No blondynka jestem....
Wianek będzie na drzwiach ...jak poczuję wiosnę......a narazie sypie śnieg więc ......wisi na rdzwiach od łazienki hihihihihihihi
Anabell 19:53, 04 lut 2013

Witaj!!!! doczytałam się w innym wądku . Hortensja puszcza Ci listki w garażu. Pewnie jest ogrzewany. to za wcześnie, Potrzebne jej jeszcze zimno tem. do 5st. a tak mogą być cienkie wiotkie łodygi taka łodyga ma utrzymać wielki kwiat. Każdy pączek to kwiat. Pozdrawiam
Madzenka 19:53, 04 lut 2013

Zeta napisał(a)
Dzisiaj rano była piękna pogoda.....ponieważ mój wczorajszy wyjazd po patyczki skończył się awarią samochodu....postanowiłam skorzystać ze słońca i poszłam z dziewczynkami na spacer ...przy okazjii przytaszczyłam gałązki brzozowe....trochę leszczyny .....i takie tam ...
Postanowiłam upleść wianek wiosenny....
Po spleceniu gałązek brzozowych...co wcale nie okazało się łatwe....mój wianek zaczął przypominać....hahaha wianek...

No a potem dotarłam do moich zapasów Broniszowych ....

I wyciągnęlam pistolet na gorący klej.......
Po kilkunastu minutach wianek wyglądał już tak.....

Zeta tak piękne wianki wijesz, że aż wiosna do mnie przyszła Rano leżał śnieg ale po południu już +6 i leje. twój wianek na moje wiosenne drzwi pasuje, heheheh , dawaj!
Zeta 19:54, 04 lut 2013

Anabell a jakbym je wstawiła do ciepłego pokoju i zaczęla nawozic??? Tak zeby wcześniej zakwitla??
Zeta 19:55, 04 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Dzisiaj rano była piękna pogoda.....ponieważ mój wczorajszy wyjazd po patyczki skończył się awarią samochodu....postanowiłam skorzystać ze słońca i poszłam z dziewczynkami na spacer ...przy okazjii przytaszczyłam gałązki brzozowe....trochę leszczyny .....i takie tam ...
Postanowiłam upleść wianek wiosenny....
Po spleceniu gałązek brzozowych...co wcale nie okazało się łatwe....mój wianek zaczął przypominać....hahaha wianek...

No a potem dotarłam do moich zapasów Broniszowych ....

I wyciągnęlam pistolet na gorący klej.......
Po kilkunastu minutach wianek wyglądał już tak.....

Zeta tak piękne wianki wijesz, że aż wiosna do mnie przyszła Rano leżał śnieg ale po południu już +6 i leje. twój wianek na moje wiosenne drzwi pasuje, heheheh , dawaj!

Hehehehe Madżenie dla Ciebie wszystko.
MilenaP 19:56, 04 lut 2013

Zeta widziałam Twój wiosenny wianek Jest cudny! Każdy z nas zaklina wiosnę, więc może coś z tego będzie pozdrawiam
Madzenka 19:58, 04 lut 2013

Normalnie musimy z grupą wrocławską wiankowanie urządzić skoro Twoja wiosna do nas przyszła
wg prognoz do 19 lutego u nas caly czas na plusie, nie ważne, źe +1