Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Magda70 12:06, 25 cze 2014

A gdzie fotki warzywnika?? Pokaż brokuły bo ja nie mam

I dawaj na urlop nad morze...nasze morze oczywiście!
Borbetka 12:12, 25 cze 2014

Nacieszyłam Zetko oczy. Ależ masz wymuskane!!! A głazy ... są po prostu ... słów mi brak. To podwyższenie rabaty bardzo mi się podoba. U mnie ograniczone możliwości sadzenia host. Ślimaczyska muszę wytępić.
Sebek 15:15, 25 cze 2014

Szałwiom zetnij kwiatostany i może parę liści - kłosy nie będa zbyt długie, ale będzie ich kilka Właściwie już możesz zerknąć gdzie zaczęły odbijać i tam przyciąć A rabata kulkowa po prostu boska!!! Moje kulki jeszcze nieufryzowane, ale niech no tylko przestanie padać!!!
AgnieszkaW 15:58, 25 cze 2014

Jak pięknie u Ciebie Zetko, kompozycje perfekcyjnie dopracowane, tylko kopiować
malkul 20:22, 25 cze 2014

Własnie pokaż brokuły
ja w tym roku pierwszy raz siaąłm i już zajadam urosły mi giganty samczne i zdrowe, np. dzis na obiadek ścięłam jednego i do tego gotkowe mięsko. (niestety dietke mamy z mężem)
Jag_58 21:29, 25 cze 2014

Zetko co za piękne zmiany ,rabaty jak z Danusiowego ogrodu tylko podziwiać ,bardzo ładnie to wszystko skomponowałaś i szybko się uwinęłaś
Zeta 21:32, 25 cze 2014

Jagodaa napisał(a)
Kulki pięknie wystrzyżone . Co to za odmiana przetacznika??? bosssski!

U mnie kosmosy same się rozsiewały, wędrowały po rabacie, raczej mam o nich zdanie, że są jednoroczne. Możesz też sama dla pewności nasiona pozbierać, tylko, czy taki sam kolor będzie na drugi rok?

Lawenda fantastiko , planuję kiedyś taką murowaną, dużą donicę na nią, dlatego tak dopytuję .

Niestety nie wiem co to za przetacznik ale jest booooski
Te kosmosy czekoladowe pachną czekoladą...podobno trzeba je wykopać na zimę i bulwy przetrzymać ale czy napewno to niewiem to jest bylina wieloletnia tak powiedziała sprzedawczyni.....wierzyć czy nie???
Zeta 21:34, 25 cze 2014

Tusiala napisał(a)
Cóż za piękny ogród!!! Nie chwalę niczego z osobna bo za długo by wymieniać dawno Synka nie widziałam

Synek zafascynowany ogrodem łapie w łapki wszystkie kwiatki i....... Do buzi......sprawdza czy oby nie mdłe
Halo halo pozdrawiam ogrodowisko

Zeta 21:36, 25 cze 2014

Milka napisał(a)
Męczarnia super....piękny kolor kosmosu, takiego wina

No ten kosmos to cuuudoooo jest muszę się dowiedIec dokładnie jak go przechować do przyszłego roku....
Mam dzisiaj lepsze fotki ...bez mgły hahah

Zeta 21:37, 25 cze 2014

dorciabe napisał(a)
Zetka każde zdjęcie piękne kulki, trawki, kosmosy cudne Te czekoladowe kosmosy mnie zachwyciły i Madżenkowa rabata jaka elegancka

Dzięki za pochwały ...to bardzo budujące