WOw ale donice piękne !!!
wszystkie rabaty piękne, wypieszczone Kosmosy mam po raz pierwszy i będę chciała je zawsze.Będę zbierać nasionka i spróbuję przezimować korzenie.
Werbenę patagońską zanim wysiejesz przechłodź w lodówce, wzejdzie po kilku dniach
macham i dobranoc
Ja pamiętam jak moja babcia miała je w ogródku......wcześniej mi się nie podobały....takie pospolite były hahah a teraz szaleństwo na ich punkcie mam ....hahah to ogrodowisko
Zeta ja miałam szaleństwo na ich punkcie od dawna, strasznie mi przypominają klimaty wiejskie z lat dziecinnych i tak delikatnie pachną ale cudnie. Wstawiam u Ciebie fotkę z kosmosami ale tymi najzwyklejszymi- czekoladowych do tej pory nie znałam. Jak będziesz chciała usunąć to daj znać. Pozdrawiam.
Te kosmosy są jakieś inne,niż te zwykłe.
Ania- Montewerde mówiła kiedyś ,że trzeba je wykopywać na zimę,więc chyba już testowała.
Ale stipa tez jest oficjalnie traktowana jako jednoroczna,a po tej zimie w tylu ogrodach pięknie przezimowała.
Zetka piękne donice i trawka super ,razem niecodzienny duet Maksiu ,ale urósł jednak cudze dzieci szybko rosną ,słodki w tym roku padło na kosmos ,ciekawe co będzie numer jeden w przyszłym roku ,ale kolor piękny pozdrawiam ,buziaki dla Maksia