Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

anula_wn 22:22, 10 wrz 2012

Martek napisał(a)
O prasowaniu zdania ostanie ))))))))
Lubię prasować bo zapach świeżo upranego ubrania czy pościeli, ciepło żelazka jest bardzo przyjemny.Oczywiście nie w upał
Koszule mniej kocham,ale muszę je prasować .Chociaż mój mąż ze 3 razy dał swojej m ...Uprasowała ,ale nie bez komentarza .
Ogród i wiele innych domowych zajęć pochłania sporo czasu na tyle,że pralka stanowczo szybciej upierze kilka razy niż ja zdołam to ugłaskać .Piorę często dwa razy na dzień wszak kawaleria się stroi niesamowicie
Mój mąż nie będzie prasował ,zmywał porządkował itd Można sobie pisać,że ma dwie ręce

Marta, zajrzałam, a tu temat prasowanie powraca jak bumerang (ostatnio był na innym wątku)
powiem, tylko , że ja nie cierpię tego , a mój M to ogarnia ! ufff
młodego też trzeba będzie przyuczyć za jakiś czas....
Pszczelarnia 22:25, 10 wrz 2012

Marta, te dalie pomponowe różowe, co Ani wstawiłaś fajne. Ja by nawet kawałek bulwki chciała, jeśli można.
Martek 23:23, 10 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Marta, te dalie pomponowe różowe, co Ani wstawiłaś fajne. Ja by nawet kawałek bulwki chciała, jeśli można.

Dobrze Pszczółko,może cały ogród będę rozdawać jak tak dalej pójdzie
Martek 23:30, 10 wrz 2012

anula_wn napisał(a)

O prasowaniu zdania ostanie ))))))))
Lubię prasować bo zapach świeżo upranego ubrania czy pościeli, ciepło żelazka jest bardzo przyjemny.Oczywiście nie w upał
Koszule mniej kocham,ale muszę je prasować .Chociaż mój mąż ze 3 razy dał swojej m ...Uprasowała ,ale nie bez komentarza .
Ogród i wiele innych domowych zajęć pochłania sporo czasu na tyle,że pralka stanowczo szybciej upierze kilka razy niż ja zdołam to ugłaskać .Piorę często dwa razy na dzień wszak kawaleria się stroi niesamowicie
Mój mąż nie będzie prasował ,zmywał porządkował itd Można sobie pisać,że ma dwie ręce

Marta, zajrzałam, a tu temat prasowanie poraca jak bumerang (ostatnio był na innym wątku)
powiem, tylko , że ja nie cierpię tego , a mój M to ogarnia ! ufff
młodego też trzeba będzie przyuczyć za jakiś czas....

Kobiety pracujące na etacie mają fory ja ich nie mogę mieć na szczeblu grzędy
Martek 23:32, 10 wrz 2012

asc napisał(a)
Supcio, że imprezka sie udała

Impreza bardzo udana.
marzena 23:54, 10 wrz 2012

Martek napisał(a)

no, nie mialam takiej sytuacji, tzn zawsze pracowałam zawodowo oprócz pracy na drugi etat w domu, ale właśnie Ty masz ten etat w pracy domowej !
i nie musisz wszystkiego robić dla zdrowych mężczyzn/chłopaków, tak uważam !

ale jak nie chcesz kontynuowac tematu, ktory zaczął sie rozwijać w Twoim wątku, to zakończ i już !
boguslaw_r_ 11:51, 11 wrz 2012

Martek napisał(a)
Irenko
Bogdziu
Haneczko
Marzenko
Aniu
Tess
Bogda
Aldonko
Sylo
Danusiu
Barbaro
Grębosiu
Popkarolko
Bogusławie
dziękuję za miłą,budującą debatę i miłe,krzepiące słowa
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i daję w podarunku kwiatuszek.Wiosenny,ale ładny ...

Martek 11:56, 11 wrz 2012

marzena napisał(a)

no, nie mialam takiej sytuacji, tzn zawsze pracowałam zawodowo oprócz pracy na drugi etat w domu, ale właśnie Ty masz ten etat w pracy domowej !
i nie musisz wszystkiego robić dla zdrowych mężczyzn/chłopaków, tak uważam !

ale jak nie chcesz kontynuowac tematu, ktory zaczął sie rozwijać w Twoim wątku, to zakończ i już !

Temat jak rzeka Marzenko,ale mój mąż nigdy nie szanował mojej prywatności dlatego raczej ważę słowa na forum .Hasła nie zna ,ale jest informatykiem - technikiem.Najmniejsze słowo inaczej zinterpretowane może wywołać awanturę .
Co tu praktycznie dodać .Mogę powiedzieć,że pracowałaś Ty i pracują inne panie ,które przynoszą do domu dochód i dlatego wasi panowie nie każą wam robić tego czy tamtego ...Chociaż wiemy obie ,że istnieją panie ,które tyrają w pracy ,a w domu dla tyrana i tyronauzerek tyrają do 24-ej i znowu pobudka do pracy ...
Także ja sobie zdaję sprawę,że jako kura domowa mam obowiązek i więcej czasu na prowadzenie domu jak najlepiej się da.
Tylko,że taka osoba jak ja nie ma też wielu rzeczy i przyjemności bo to się ściśle wiąże z tym ,że to mnie powierzono nie tylko dom,działkę ,ale i wychowywanie dzieci .Nigdy nie myślano,że może nalezy mi się za dobre sprawowanie kino ! Gdzie moja t czy mój mąż wiedzieli zawsze kiedy jakaś premiera !
nigdy nie miał mi kto zostać z dziećmi ...
I dziś ja dłubię w ogrodzie bo taką znalazłam sobie "lekką" rekompensatę i kopiąc łopatą i siejąc kwiaty .
Nawet to przeszkadza.I o czym tu dalej pisać Marzenko ....
Martek 16:13, 11 wrz 2012

Mam nadal kwiaty w ogrodzie i jest piękna pogoda
Martek 16:14, 11 wrz 2012

Nie mam czasu szukać wątku z Rzeszowa.
Dwie klawe dziewczyny