Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Mala_Mi 06:30, 10 wrz 2012

O Qurcze......... alem się zapóźniła czasowo...... biję się w piersi.... przegapiłam dwusetuchnę......
Martuś.. nadrobiłam.... gdzie sie zgubiłam.... i gratuluję... dla Ciebie pachnącą... gdyby nie Ty nigdy bym nie wiedziała, że one tak ślicznie pachną

Moja ulica wcale lepiej nie wyglada.... całe lato...... i tylko co chwila pozostawiam auto u sąsiadów, bo do mnie wjechać się nie da....... albo nie da sie wyjechać
danuta_ 06:47, 10 wrz 2012

Witaj Martuś Idąc Ani tropem i ja z kwiatkiem z okazji 200 setki wpadam i z jeżówką życzenia dalszych stronek składam

Widzę, że jakieś nieogrodowiskowe tematy ostatnio u Ciebie poruszane Prasowanie to i moja zmora - 5 chłopów i tylko jedna para rąk do prasowania - w tym roku delikatnie wpraowadzam zmiany - dobrze roztrzepuję przed powieszeniem i prasuje tylko to co muszę - tzw. wyjściówki Pozdrawiam
Milka 10:51, 10 wrz 2012

też nie prasuję, chyba że coś przed...a tak płyny i wiatr robi swoje!
a M. ma 2 ręce niech też robi, wtedy się przekona czy to mu się spodoba
miłego poniedziałku
Syla 11:44, 10 wrz 2012

Na kolejną setunię Martuś !!! niech Ci pachnie buziole
boguslaw_r_ 12:38, 10 wrz 2012

Martek 14:10, 10 wrz 2012

boguslaw_r_ napisał(a)

Ciesz się Boguś,ciesz Prasujesz czy zmywasz...?))))
Martek 14:11, 10 wrz 2012

Syla napisał(a)
Na kolejną setunię Martuś !!! niech Ci pachnie buziole

Syla dziękuję ci za pamięć,ale twój nowy awatar mnie urzekł .Piękna jest jego cała ! zawartość
Martek 14:13, 10 wrz 2012

danuta_ napisał(a)
Witaj Martuś Idąc Ani tropem i ja z kwiatkiem z okazji 200 setki wpadam i z jeżówką życzenia dalszych stronek składam

Widzę, że jakieś nieogrodowiskowe tematy ostatnio u Ciebie poruszane Prasowanie to i moja zmora - 5 chłopów i tylko jedna para rąk do prasowania - w tym roku delikatnie wpraowadzam zmiany - dobrze roztrzepuję przed powieszeniem i prasuje tylko to co muszę - tzw. wyjściówki Pozdrawiam

Danusiu kolejna piękna jeżówka,jaka szkoda,że nie moja ))))))))Dzięki piękne uśmiechnięta dziewczyno
Martek 14:15, 10 wrz 2012

asc napisał(a)
O Qurcze......... alem się zapóźniła czasowo...... biję się w piersi.... przegapiłam dwusetuchnę......
Martuś.. nadrobiłam.... gdzie sie zgubiłam.... i gratuluję... dla Ciebie pachnącą... gdyby nie Ty nigdy bym nie wiedziała, że one tak ślicznie pachną

Moja ulica wcale lepiej nie wyglada.... całe lato...... i tylko co chwila pozostawiam auto u sąsiadów, bo do mnie wjechać się nie da....... albo nie da sie wyjechać

Aneczka nic się nie da przeoczyć.Zapach poczułam od razu weszłam na forum )))))))
One naprawdę mają piękny zapach.Pewnie musi być dość mocna kępa,żeby poczuć bez wtykania nosa,ale i warto się schylić
Dziękuję ci,ściskam mocno
Tess 14:22, 10 wrz 2012

O, jakie ogrodowe tematy: zmywanie i prasowanie
Prasowania nie znoszę (jakoś podtrzymuje mnie na duchu, że nie jestem jakimś dziwadłem, skoro jest nas więcej)
Bardzo wiele zajęć domowych mój M. się "naumiał" (kiedy sie pobieraliśmy to miał dwie lewe ręce do prac domowych) - ale prasowanie sie do nich niestety nie zalicza
Za to wdrażam do tej czynnosci mojego syna (no, nie jestem egoistką, nie każę mu prasowac za mnie - obligatoryjnie musi jedynie prasowac swoje koszule)
I robi to bardzo dobrze.

Martek, 3maj się
Miłego dnia