Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 16:49, 07 wrz 2012

Ja jestem po obiedzie,który sama sobie i dzieciom ugotowałam.Jestem bardzo mocno najedzona i nikogo nie podglądam.Teraz koncentruje się jak tu wsadzić szanowną na rower,żeby dokupić parę rzeczy do jedzenia na weekend ... Niebo z lekka zachmurzone,kwiatom nie ma kto przywieźć ziemi do hortensji i jutro same imprezy w mieście i za miastem
Już prasowanie leży ...)))))))))))))))))))))))
boguslaw_r_ 16:49, 07 wrz 2012

Idę do domeńku, miłego odpoczynku i ewentualnej zabawy (polowania) hi hi hi.
bogumila 16:49, 07 wrz 2012

Martek napisał(a)

Czyżbyś Bogusiu wiedziała coś na te tematy ...?
Tylko podglądam....
Martek 16:51, 07 wrz 2012

boguslaw_r_ napisał(a)

Od kilku dni kurz,pył i ulica jak po trzęsieniu ziemi, od 3 dni mam takie coś w wejściu i pana podglądającego mnie z koparki Nie idą mi zatem ani prace ogrodowe,ani smażenie tłuszczu na słońcu chociaż pogoda idealna do dzisiejszego ranka.Od 10 min widzę,że słonko powróciło i osuszy kwiatom płatki

Witaj Marcia, na takiego podglądacza to dobrym sposobem jest rurka i plastelina, chowasz się za domek lub przez okno za firaną, do rurki kulka z plasteliny i celujesz wydmuchując kulkę, zrób przy okazji zdjęcia obejrzymy podglądacza, będzie zabawa.

Bogusławie ten z koparki mnie podgląda nie trafie przez szybkę,a jak złazi to się do mnie odzywa więc nie mam jak )))))))
Już są przy końcu tuj to on musi być trochę dalej ze sprzętem swoim i nie ma już możliwości )))))))
Masz ty pomysły Boguś ))))))))))))))))))

Nooo a może proca.
Nie powiesz mi że nie strzelałaś z plasteliny?

A strzelałam jak mi któryś we włosy to nie byłam dłużna ...

czyli wprawę masz, a teraz wyobraź sobie, jakby dostał w ten kuperek, jak by się szybko wyprostował, i pokazać to na fotce. ha sukces murowany.

Hihihii oj Boguś widzę ,że masz ochotę zaszaleć.Chodź procę mam )))))))))))))Plastelina jak nie wystarczy drobne kamyczki wszędzie się znajdą ))))))))))))))
Martek 16:51, 07 wrz 2012

Tylko co będzie jak mi zostawi dołek w chodniku z zemsty ?
Martek 16:52, 07 wrz 2012

bogumila_bienko napisał(a)

Czyżbyś Bogusiu wiedziała coś na te tematy ...?
Tylko podglądam....

E nie tylko widzę ,że wyraźnie,że tańczysz ))))))))))))
Martek 10:39, 08 wrz 2012

Życzę uroczego dnia,wieczora i niedzieli
hanka_andrus 11:06, 08 wrz 2012

Martek napisał(a)
nie ma kto przywieźć ziemi do hortensji i jutro same imprezy w mieście i za miastem

No i co,że leży? Zabierze ci go kto? A nawet jeżeli? Najwyżej wyprasuje za Ciebie!
Idź ,dziewczyno w miasto,pooglądaj jak ludzie czas wolny spędzają, nie tylko gary i żelazko! Jesienią porządki wyprostujesz,a teraz korzystaj z pogody!W domu to staruszki siedzą,i to nie wszystkie......
Wygoń chłopaków na boisko! Razem z ojcem,bo pewnie już zapomniał jak piłka wygląda......

Miłego dnia ,Martusiu!
Milka 13:56, 08 wrz 2012

u ciebie byłoby więcej

ale co tam stronki, baw się dziś dobrze
Bogdzia 21:45, 08 wrz 2012

hanka_andrus napisał(a)

nie ma kto przywieźć ziemi do hortensji i jutro same imprezy w mieście i za miastem

No i co,że leży? Zabierze ci go kto? A nawet jeżeli? Najwyżej wyprasuje za Ciebie!
Idź ,dziewczyno w miasto,pooglądaj jak ludzie czas wolny spędzają, nie tylko gary i żelazko! Jesienią porządki wyprostujesz,a teraz korzystaj z pogody!W domu to staruszki siedzą,i to nie wszystkie......
Wygoń chłopaków na boisko! Razem z ojcem,bo pewnie już zapomniał jak piłka wygląda......

Miłego dnia ,Martusiu!

Hania ma racje. Na praniu świat się nie kończy. Niech sobie poleży, kto by sie nim przejmował. A wogóle to M też może wyprasowac przecież,.