Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 23:25, 10 lis 2012

Rabata nr 1

Zdjęcie wcześniejsze z maja lub czerwca,lata i dziś.Tu jest cis (ma być stożkiem) ,miskant ,środkiem jest hortensja "Bobo"
Po obu stronach są rozchodniki i w "narożnikach" kulki bukszpanowe.
Na obrzeżu oczywiście będą żurawki .Nie wiem czy zostawiać bergenię ???
Poza tym na tyle są czosnki .

Martek 23:28, 10 lis 2012

Wsadziłam tulipany więc jak zwykle będę czekałam na ich przekwitnienie i dopiero obsadzę żurawkami.
Na samym tyle pod cisem i w stronę drzwi wsadziłam w odmianie "Variegatus" dąbrówkę.Nie wiem czy tu zostanie,ale jest.Miskanta trochę przesunęłam od cisa.
aldonaz 23:34, 10 lis 2012

Widzę, że Ci się na wspominki zebrało. Przejrzałam swoje zdjęcia ze spotkania, ale znalazłam tylko takie grupowe z Tobą. Mam jeszcze jedno, ale od tyłu. A swoją drogą sexy biust.

Gardenarium 23:35, 10 lis 2012

Jak ładnie, wspominajcie jeszcze

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:37, 10 lis 2012

Bergenię przesadź, a ja bym po d stożkiem z cisa posadziła żółte żurawki w kwadracie, lub prostokącie, jak wyjdzie, ale bez mieszania, albo dowolna roślina np. hosta, tylko że zimą nic by nie było, wiec lepiej zimozieloną roślinę.

Instagram Ogrodowiska
Martek 23:38, 10 lis 2012

aldonaz napisał(a)
Widzę, że Ci się na wspominki zebrało. Przejrzałam swoje zdjęcia ze spotkania, ale znalazłam tylko takie grupowe z Tobą. Mam jeszcze jedno, ale od tyłu. A swoją drogą sexy biust.

Grupowe z tobą ,ale od tyłu ...No ciekawe )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dzięki Aldonaz
Martek 23:43, 10 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Bergenię przesadź, a ja bym po d stożkiem z cisa posadziła żółte żurawki w kwadracie, lub prostokącie, jak wyjdzie, ale bez mieszania, albo dowolna roślina np. hosta, tylko że zimą nic by nie było, wiec lepiej zimozieloną roślinę.

Witaj Danusiu
Dzięki za rady,ale powiedz mi gdybym jednak pomieszała żurawki pod cis zielone owszem,ale tam gdzie będą rozchodniki i hortensja chciałabym chociaż pojedynczo powtykać te różowe co są teraz byle jak włożone.Bo mia tak jakoś pasował ten duet różowy ciemny rozchodnik, gałązki też ciemne i te żurawki .Zielone będą też przy konice i kulkach to jak bym wcisnęła te drugie to może by przeszło ???
Martek 23:46, 10 lis 2012

Muszę obierać buraczki
Martek 23:50, 10 lis 2012

Zaduma fot.Robercik

Gardenarium 23:51, 10 lis 2012

Martek napisał(a)
Rabata nr 1

Zdjęcie wcześniejsze z maja lub czerwca,lata i dziś.Tu jest cis (ma być stożkiem) ,miskant ,środkiem jest hortensja "Bobo"
Po obu stronach są rozchodniki i w "narożnikach" kulki bukszpanowe.
Na obrzeżu oczywiście będą żurawki .Nie wiem czy zostawiać bergenię ???
Poza tym na tyle są czosnki .

Czy to jest taka kolejność zdjęć ?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies