Irenka to dyplomatka, wg Niej na Ogrodowisku wszyscy mają rację i wszyscy mają przyjaciół.
Tak może być tylko na O. bo znam powiedzenie, że " ludzie dzielą się na tych co mają rację, i na tych co mają przyjaciół"...
Przyszłam zobaczyć, czy Królowa Śniegu dała znaki w ogrodzie, pogubiła brylanty, jak u mnie...
Dobranoc.
Vita ja muszę sobie to jeszcze raz przeczytać )))))))))))))))
Ja to rozumiem w ten sposób,że jest podział na takich co zawsze mają racje czy mają czy nie i tego się trzymają i na takich co zawsze potrafią iść na kompromis,wejść w dialog ,ale nie są uparci jak osły twierdząc,że wiedzą najlepiej .
Ale mój intelekt jest troszkę teraz gdzie indziej ,właśnie spisuję co brakuje w lodówce i z chemii gospodarczej ))))))))))))))))
Myślę,że na O jesteśmy tak samo zróżnicowani jak w swoich środowiskach, jak inni ludzie.
Każdy z nas ma swoje sympatie i antypatie nawet nie potrafiąc uzasadnić swoich stanowisk.
Przyjaźń to wielce zobowiązujące słowo.Myślę,że lubimy się mamy wspólne pasje,ale o przyjaźni prawdziwej wiedzą tylko ci ,których dotknęła być może na forum
Niektóre osoby faktycznie mocno się utożsamiają ze sobą ja też mam swoje "Kochane Osoby",ale odległość nie pozwala się lepiej poznać .To przyjaźń wirtualna ,prawie ideał ,a co by było gdybyś poznali się dogłębniej ...?)))))))))))))))))))))))))
Nie linczujcie mnie ja tak to widzę pisząc ogólnie bez kokieterii .
Może dla wielu z Was odkryłam,że to co jest jasne jak słońce i krzyknęłam,że "Król jest nagi"jednak też nie będę tu pisać czegoś wbrew własnym przekonaniom ,że mam 10000 przyjaciół ,a oni mają mnie ))))
To nie wykonalne dla jednego serca i umysłu
O rany, nadal dyskusja! same ważne sprawy, każdy pogląd inny i każdy ma rację, a jak jej nie ma , to też ma rację!
pozdrawiam zapracowaną kobietę, ale radzę..daj sobie trochę luzu leniuchowanie też jest wpisane w nasza naturę, popatrz na zwierzaki
buziam Marta
Irenka to dyplomatka, wg Niej na Ogrodowisku wszyscy mają rację i wszyscy mają przyjaciół.
Tak może być tylko na O. bo znam powiedzenie, że " ludzie dzielą się na tych co mają rację, i na tych co mają przyjaciół"...
Przyszłam zobaczyć, czy Królowa Śniegu dała znaki w ogrodzie, pogubiła brylanty, jak u mnie...
Dobranoc.
Nie ma jeszcze takich pięknych obrazków,ale oddech reniferów czuć ...
Troszkę historii
Myślę,że nie muszę oczekiwać przyjaźni na forum wystarczy,że się można rozumieć bez słów i to jest już bardzo dużo Szkoda,że nie mam zdjęcia z innymi ważnymi dla mnie ogrodowiczanami