Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 22:54, 16 lis 2012

anna_studio napisał(a)
...spóźnione,ale równie szczere....gratuluję 300
...zaróżowione...piękne...ale do kontrastu...trochę bieli...

...bardzo lubię równowagę

Annie - studio dziękuję pięknie
Ja też lubię ,ale czy jej dotykam ...?
Martek 22:55, 16 lis 2012

monteverde napisał(a)
Gratuluję Marto 300 stronki

Dziękuję Anno serdecznie
weronika77 00:02, 17 lis 2012

irena_milek napisał(a)
O rany, nadal dyskusja! same ważne sprawy, każdy pogląd inny i każdy ma rację, a jak jej nie ma , to też ma rację!
pozdrawiam zapracowaną kobietę, ale radzę..daj sobie trochę luzu leniuchowanie też jest wpisane w nasza naturę, popatrz na zwierzaki
buziam Marta

Irenka to dyplomatka, wg Niej na Ogrodowisku wszyscy mają rację i wszyscy mają przyjaciół.
Tak może być tylko na O. bo znam powiedzenie, że " ludzie dzielą się na tych co mają rację, i na tych co mają przyjaciół"...

Przyszłam zobaczyć, czy Królowa Śniegu dała znaki w ogrodzie, pogubiła brylanty, jak u mnie...
Dobranoc.
Milka 13:46, 17 lis 2012

Dokładnie tak Weroniko, trafnie spięłaś to

Marta pozdrawiam, zimy póki co u ciebie nie widzę i bardzo dobrze ale zdjęcia roślin oszronionych...uwielbiam
vita 14:17, 17 lis 2012

weronika77 napisał(a)
Tak może być tylko na O. bo znam powiedzenie, że " ludzie dzielą się na tych co mają rację, i na tych co mają przyjaciół"...

Weroniko, pierwsze słyszę...z tego wynika, że ci, co mają przyjaciół, nie mają nikogo, ups!
Ciekawe co na to Martek powie?
Martek 15:40, 17 lis 2012

vita napisał(a)

Weroniko, pierwsze słyszę...z tego wynika, że ci, co mają przyjaciół, nie mają nikogo, ups!
Ciekawe co na to Martek powie?

Vita ja muszę sobie to jeszcze raz przeczytać )))))))))))))))

Ja to rozumiem w ten sposób,że jest podział na takich co zawsze mają racje czy mają czy nie i tego się trzymają i na takich co zawsze potrafią iść na kompromis,wejść w dialog ,ale nie są uparci jak osły twierdząc,że wiedzą najlepiej .
Ale mój intelekt jest troszkę teraz gdzie indziej ,właśnie spisuję co brakuje w lodówce i z chemii gospodarczej ))))))))))))))))
Martek 15:54, 17 lis 2012

Myślę,że na O jesteśmy tak samo zróżnicowani jak w swoich środowiskach, jak inni ludzie.
Każdy z nas ma swoje sympatie i antypatie nawet nie potrafiąc uzasadnić swoich stanowisk.
Przyjaźń to wielce zobowiązujące słowo.Myślę,że lubimy się mamy wspólne pasje,ale o przyjaźni prawdziwej wiedzą tylko ci ,których dotknęła być może na forum
Niektóre osoby faktycznie mocno się utożsamiają ze sobą ja też mam swoje "Kochane Osoby",ale odległość nie pozwala się lepiej poznać .To przyjaźń wirtualna ,prawie ideał ,a co by było gdybyś poznali się dogłębniej ...?)))))))))))))))))))))))))
Nie linczujcie mnie ja tak to widzę pisząc ogólnie bez kokieterii .
Może dla wielu z Was odkryłam,że to co jest jasne jak słońce i krzyknęłam,że "Król jest nagi"jednak też nie będę tu pisać czegoś wbrew własnym przekonaniom ,że mam 10000 przyjaciół ,a oni mają mnie ))))
To nie wykonalne dla jednego serca i umysłu
Martek 15:58, 17 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Dokładnie tak Weroniko, trafnie spięłaś to

Marta pozdrawiam, zimy póki co u ciebie nie widzę i bardzo dobrze ale zdjęcia roślin oszronionych...uwielbiam

Miła moja jak miło cię widzieć
Trochę szronu dziś było,a wrzucałam słońce,które ledwo schwytać w koronach drzew .
Martek 16:00, 17 lis 2012

weronika77 napisał(a)

O rany, nadal dyskusja! same ważne sprawy, każdy pogląd inny i każdy ma rację, a jak jej nie ma , to też ma rację!
pozdrawiam zapracowaną kobietę, ale radzę..daj sobie trochę luzu leniuchowanie też jest wpisane w nasza naturę, popatrz na zwierzaki
buziam Marta

Irenka to dyplomatka, wg Niej na Ogrodowisku wszyscy mają rację i wszyscy mają przyjaciół.

Przyszłam zobaczyć, czy Królowa Śniegu dała znaki w ogrodzie, pogubiła brylanty, jak u mnie...
Dobranoc.

Nie ma jeszcze takich pięknych obrazków,ale oddech reniferów czuć ...
Martek 16:07, 17 lis 2012

Troszkę historii
Myślę,że nie muszę oczekiwać przyjaźni na forum wystarczy,że się można rozumieć bez słów i to jest już bardzo dużo Szkoda,że nie mam zdjęcia z innymi ważnymi dla mnie ogrodowiczanami