Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Mala_Mi 17:11, 20 lis 2012

Przeczytałam jeszcze raz.... zrozumiałam. Pozostawiam bez komentarza by nie karmić trola.
Mamy inne postrzeganie pewnych rzeczy... wiec uszanujmy siebie nawzajem.
an_tre 17:18, 20 lis 2012

asc napisał(a)
Przeczytałam jeszcze raz.... zrozumiałam. Pozostawiam bez komentarza by nie karmić trola.
Tak jest
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Martek 18:55, 20 lis 2012

asc napisał(a)

Za nim zaczniesz trole wzywać Anno skopiowałam pierwsze zdanie moje .Bo ja znowu nie pojmuje tego co ty tu piszesz ,a potem fakt szybko o nieporozumienia .

Cyt. z poprzedniego posta " No i tu dopowiem,że prawda nie jest taka oczywista,że się nie szuka przyjaciół w wirtualnym świecie .
To,że się poszukuje partnerów na życie to też gdzieś wątek przyjaźni się przewija.
Natomiast Aniu ludzie rozpaczliwie czasami szukają przyjaźni ,nie myślą o tym,że można się okrutnie sparzyć tylko czują się tak samotni wśród tłumu,że sięgają po możliwości internetu."

Ja nie zaprzeczam już w pierwszym zdaniu twojego punktu widzenia raczej dokładam myśl ,że to nie jest tak 100 % jak ty twierdzisz ,że nie szuka się się przyjaciół .
Ty nie szukasz może,a my pisałyśmy ogólnie w szerszym rozpatrywaniu .
Martek 19:00, 20 lis 2012

an_tre napisał(a)

Tak jest

An_tre kochana ,a ty chociaż przeczytałaś coś,rozumiesz co Asc chodzi po głowie ?Bo ja nie
Jeszcze teraz znów przeczytałam jej zdanie w którym właściwie nie wyklucza takich przyjaźni pisze tylko ,że szczęście jak się trafi ...To tak jakby zdania nie były podzielone
hanka_andrus 19:23, 20 lis 2012

Dziewczyny, nie rozszczepiajcie włosa na czworo!
O przyjaźni w sieci można rozmawiać,dyskutować,ale prawda jest taka,że nie każdy otwiera się na inną osobę w takim samym stopniu.
Jeżeli ja , nie chcę utrzymywać osobistych kontaktów, to ich nie utrzymuję.
Jeżeli mamy wrażenie,że ktoś nie ma szczerych intencji...nie podtrzymujmy znajomości.
A w takim tyglu,gdzie różne charaktery się mieszają łatwo o nieporozumienia,i układne słówka niczego nie zatuszują.Mamy tu już tyle wątków,że możemy brać i wybierać, nie ma przymusu bywania u każdego.
Czasu na życie by nie starczyło......
Martek 19:31, 20 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Dziewczyny, nie rozszczepiajcie włosa na czworo!
O przyjaźni w sieci można rozmawiać,dyskutować,ale prawda jest taka,że nie każdy otwiera się na inną osobę w takim samym stopniu.
Jeżeli ja , nie chcę utrzymywać osobistych kontaktów, to ich nie utrzymuję.
Jeżeli mamy wrażenie,że ktoś nie ma szczerych intencji...nie podtrzymujmy znajomości.
A w takim tyglu,gdzie różne charaktery się mieszają łatwo o nieporozumienia,i układne słówka niczego nie zatuszują.Mamy tu już tyle wątków,że możemy brać i wybierać, nie ma przymusu bywania u każdego.
Czasu na życie by nie starczyło......

Masz Haneczko jak zawsze rację .
My rozpatrywałyśmy problem czy można zaprzyjaźnić się i nasze zdania są nieco odmienne,ale nie tak do końca jak się przeczyta całość wypowiedzi.
Raczej ja nie brałam pod uwagę naszego forum tylko ogólnie czy jest to możliwe.
Takie tematy zupełnie nie wzbudzają we mnie negatywnych emocji są tylko tematem.
A gdyby każdy miał jednakowe zdanie to mnie osobiście by zemdliło i w końcu co to za dyskusja bez różnic ...?Nie byłoby z kim polemizować .
Mala_Mi 20:32, 20 lis 2012

Nie, Marta... rozpatrywałyśmy twojego kolejnego posta.... przeczytaj co napisałaś..... ja nie pisałam o przyjaźni....
każdy ma prawo szukać przyjaźni gdzie chce... najczęściej znajduje się sama w najmniej oczekiwanych miejscach.. bo tego nie można znaleźć.. często nawet wróg robi się przyjacielem... tak też miałam.. pierwsze wrażenie niekorzystne okazywało się tylko pozorem.... tu niczego nie neguję. Stwierdziłam tylko, że trudno wchodzić na forum z zamiarem poszukiwania przyjaźni.

Ja Ci odpowiedziałam na kolejny post.... tylko tyle......

Martek 01:07, 21 lis 2012

asc napisał(a)
Nie, Marta... rozpatrywałyśmy twojego kolejnego posta.... przeczytaj co napisałaś..... ja nie pisałam o przyjaźni....
każdy ma prawo szukać przyjaźni gdzie chce... najczęściej znajduje się sama w najmniej oczekiwanych miejscach.. bo tego nie można znaleźć.. często nawet wróg robi się przyjacielem... tak też miałam.. pierwsze wrażenie niekorzystne okazywało się tylko pozorem.... tu niczego nie neguję. Stwierdziłam tylko, że trudno wchodzić na forum z zamiarem poszukiwania przyjaźni.

Ja Ci odpowiedziałam na kolejny post.... tylko tyle......

Po pierwsze nie brałam pod uwagę tego postu drugiego bo raczej odpowiadałam na post Popkarol ,która to poddała temat .
Owszem możesz się do tego ustosunkowywać,mieć inne zdanie,ale nie jest to nadal powód do dzielenia włosa na czworo.
Przynajmniej ja takiego nie widzę.
Uważam,że pienić należy jak najmniej i właściwie to nie będę rozkładać swojej wypowiedzi na drobne bo nie wiem z czym ty się tu nie zgadzasz konkretnie ,może i z niczym ,ale tego też nie wiem .
Punty widzenia mogą być różne bo mamy różne charaktery Aniu .
Martek 02:14, 21 lis 2012

Napiszę tu bo mniej ludzi zagląda Aniu do mnie .
Właśnie jest tak jak ja myślę .
Kiedy ja przeczytałam komentarz niejakiej Izaury byłam chyba pierwsza bo nikt jeszcze nie komentował tego śmiecia.
Dziś nadrabiam wątek i 5 stron jadu !
Babie właśnie o to chodziło między innymi,a forum dało się wkręcić .
Jest takie powiedzenie warte czasami zastanowienia "Nie rusz g...a bo śmierdzi"
Dwa wersy Izaury zginęłyby w tłoku ,a teraz to cała archiwizacja jadu .
Martek 02:23, 21 lis 2012