Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 22:30, 28 kwi 2012

majkel0326 napisał(a)
Marta,wyglądasz super,ładny kolor włosów masz,marzy mi się taki ładny blond,ale jakoś nie mam odwagi Co do wizyt u fryzjera,to zawsze po nich wracam do domu i czeszę się jeszcze raz sama

Maju masz czas na takie blondy ))A ja się ciszyłam tylko przy myciu włosów bo mnie pierwszy raz pan obsługiwał )))))))Potem nie było mi tak wesoło Dziękuję za miłe słowa Maju
Martek 22:41, 28 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)
No to gdzie ten cisek prosto od fryzjera?

Danusiu wszystko pod górkę dzisiaj dopiero tuż przed zmrokiem robiłam zdjęcia.Chciałam sprzątnąć trochę,a jak to zrobiłam telefon za telefonem.Nie włożyłam przez nie dalii do gruntu ,wszystko znosiłam z powrotem do domu
Wiem,że takim stożkiem prawdziwym jak powinien być nie jest,ale tak go wygoliłam,że bałam się jeszcze bardziej
Proszę cię jeśli widzisz co jeszcze poprawić jak się da to podpowiedz.I jakbyś mogła powiedzieć czym go teraz zasilić
Nie mogłam go umyć szlauchem bo kwitną tulipany i delikatna serduszka,ale później to zrobię
Teraz tylko podlałam bo ma być do czwartku sucho mówią
Czy takiej róży nie ma Tyna ?
Ktoś pisał wiem,ale po zdjęciach przypomina mi różę Justyny.Szkoda,że nie pachnie
Wczoraj powiedział mi jeden pan w ogrodniczym,że w Końskowoli zakopali prawie większość róż po zimie.Wyrzucili mam na myśli.Nie byłam bo zapomniałam,że miałam być to w innym miejscu niż Dębscy
Martek 22:42, 28 kwi 2012

hanka_andrus napisał(a)
O,jaka ładna wiosenna dziewczyna! Marto! wyglądasz na 25 !Podziwiam!

Haniu masz piękną fryzurkę w awatarku
25-ć zawsze masz dobry dowcip ))))))))))))Dziękuję, lepiej niż na górnym zdjęciu )))))))
Martek 22:43, 28 kwi 2012

Danusza zawsze powielasz więc nie będę ja raz trzeci Dziękuję da się przeżyć )))))
barbara_kraj... 23:09, 28 kwi 2012

Martek napisał(a)
Przepraszam za jakość taką różę zakupiłam .Wydaje mi się,że nazwa już padała na forum ...?Jakby ktoś rozpoznał w niej swoją proszę o jakieś dwa słowa na temat

Marta, Ania DS opisuje tę różę w Różanym ogrodzie:
http://aniads-rosegarden.blogspot.com/search/label/Abraham%20Darby
Z prawej strony masz indeks róż i tam ją znajdziesz

A cis przycięłabym bardziej, ale nie jest źle
Martek 23:11, 28 kwi 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Przepraszam za jakość taką różę zakupiłam .Wydaje mi się,że nazwa już padała na forum ...?Jakby ktoś rozpoznał w niej swoją proszę o jakieś dwa słowa na temat

Marta, Ania DS opisuje tę różę w Różanym ogrodzie:
http://aniads-rosegarden.blogspot.com/search/label/Abraham%20Darby
Z prawej strony masz indeks róż i tam ją znajdziesz

Barbaro znakomita pamięć i bystrość umysłu .Dziękuję serdecznie
Martek 23:15, 28 kwi 2012

Kwiaty przypominają szyszki No zobaczymy czy będę zachwycona Muszę jeszcze poszukać coś pachnącego bo będę zniesmaczona
Matka 23:18, 28 kwi 2012

Fiu, Fiu, Martuchna, fryz supertaka fryzurka mi się zawsze podobała, kiedys w gazecie angielskiej wyciełam zdjęcia i przywlekłam je do Polski i kazałam siostrze się tak ciąć przez wiele lat, mowilysmy na ta fryzurę 'na babę'fajnie, fajnie!!!!
Martek 23:27, 28 kwi 2012

Bogda napisał(a)
Fiu, Fiu, Martuchna, fryz supertaka fryzurka mi się zawsze podobała, kiedys w gazecie angielskiej wyciełam zdjęcia i przywlekłam je do Polski i kazałam siostrze się tak ciąć przez wiele lat, mowilysmy na ta fryzurę 'na babę'fajnie, fajnie!!!!

Tak masz rację bo to jest na babę )))))))A ja chciałam na niegrzeczną dziewczynkę ))))))))))))))))
KasiaWB 23:27, 28 kwi 2012

Fryzura mi się bardzo podoba Twoja i cisa też Ale laska jesteś