Maju masz czas na takie blondy ))A ja się ciszyłam tylko przy myciu włosów bo mnie pierwszy raz pan obsługiwał )))))))Potem nie było mi tak wesoło Dziękuję za miłe słowa Maju
Danusiu wszystko pod górkę dzisiaj dopiero tuż przed zmrokiem robiłam zdjęcia.Chciałam sprzątnąć trochę,a jak to zrobiłam telefon za telefonem.Nie włożyłam przez nie dalii do gruntu ,wszystko znosiłam z powrotem do domu
Wiem,że takim stożkiem prawdziwym jak powinien być nie jest,ale tak go wygoliłam,że bałam się jeszcze bardziej
Proszę cię jeśli widzisz co jeszcze poprawić jak się da to podpowiedz.I jakbyś mogła powiedzieć czym go teraz zasilić
Nie mogłam go umyć szlauchem bo kwitną tulipany i delikatna serduszka,ale później to zrobię
Teraz tylko podlałam bo ma być do czwartku sucho mówią
Czy takiej róży nie ma Tyna ?
Ktoś pisał wiem,ale po zdjęciach przypomina mi różę Justyny.Szkoda,że nie pachnie
Wczoraj powiedział mi jeden pan w ogrodniczym,że w Końskowoli zakopali prawie większość róż po zimie.Wyrzucili mam na myśli.Nie byłam bo zapomniałam,że miałam być to w innym miejscu niż Dębscy
Fiu, Fiu, Martuchna, fryz supertaka fryzurka mi się zawsze podobała, kiedys w gazecie angielskiej wyciełam zdjęcia i przywlekłam je do Polski i kazałam siostrze się tak ciąć przez wiele lat, mowilysmy na ta fryzurę 'na babę'fajnie, fajnie!!!!
Fiu, Fiu, Martuchna, fryz supertaka fryzurka mi się zawsze podobała, kiedys w gazecie angielskiej wyciełam zdjęcia i przywlekłam je do Polski i kazałam siostrze się tak ciąć przez wiele lat, mowilysmy na ta fryzurę 'na babę'fajnie, fajnie!!!!
Tak masz rację bo to jest na babę )))))))A ja chciałam na niegrzeczną dziewczynkę ))))))))))))))))