Muszą odrosnąć i siostrę bez fachu poproszę o korektę )))))))Będę inaczej nosiła te włosy.A tak prosiłam "Proszę pana tak z 40-ki na chociaż 30-ci I jeszcze muszę wam powiedzieć,że kiedy pan mył mi włosy to ja cały czas się śmiałam .Pierwszy raz byłam u fryzjera i trochę dziwnie się czułam w tej sytuacji ,która mnie peszyła i rozbawiła
Przepraszam za jakość taką różę zakupiłam .Wydaje mi się,że nazwa już padała na forum ...?Jakby ktoś rozpoznał w niej swoją proszę o jakieś dwa słowa na temat
Marta,wyglądasz super,ładny kolor włosów masz,marzy mi się taki ładny blond,ale jakoś nie mam odwagi Co do wizyt u fryzjera,to zawsze po nich wracam do domu i czeszę się jeszcze raz sama
Jest ta róża u naszych forumowiczów na pewno.
A co doc cisa to chodziło mi o te najbardziej odstające, poziome gałęzie. Nie ma się czego bać, z tego się nie strzela i korektę można zawsze zrobić. wyciągnąć bambusa i wsadzić gdzie indziej
Marta co do fryzury, ładnie i nie warto takimi głupotami sobie głowy zaprzątać. Ładnemu we wszystkim ładnie, jak mawiała moja babcia.
O,jaka ładna wiosenna dziewczyna! Marto! wyglądasz na 25 !Podziwiam!
A ja swoją fryzurę dziś uaktualniłam do takiego stanu jak w awatarku!