Widzisz Pszczółko daje z siebie ile może )))))))))Trawek oczywiście
Nie przejmuj się mną ja wiem,że masz dobre serducho i zobacz odbija bo on też to wie
Dziękuję
Ciekawe są, tylko kolor jest jaśniejszy? a jakiej wielkości w cm jest kwiatostan?
Irenko kolor to raczej wypadł taki jakie było dzienne oświetlenie,nie są jaśniejsze przypuszczam tylko jasno było,ale bez słońca.Jeszcze zipią to zmierzę ))))))))))
Ale fajne szafirki! Czy one nie wymarzaja? Jesli nie, moze sie skusze?
pozdrawiam!!
Popcarol ,szafirki nie wymarzają ,nie znam odpowiedzi takiej 100 % czemu nie mam wielu sztuk starszych,ale przyczyn może być kilka,ale raczej nie ta o którą pytasz
Trzy lata temu był to jeden z hitów,którego nigdzie nie mogłam dostać, w tym roku wpadły mi w ręce i są w donicach jeszcze nie mają towarzystwa Muszę coś dosadzić. Może bluszcze lub trawy ...?
Surfinie
Ciekawe są, tylko kolor jest jaśniejszy? a jakiej wielkości w cm jest kwiatostan?
Irenko kolor to raczej wypadł taki jakie było dzienne oświetlenie,nie są jaśniejsze przypuszczam tylko jasno było,ale bez słońca.Jeszcze zipią to zmierzę ))))))))))
Czyli fajnie z tymi ciemniejszymi mogą wyglądać, tak obok siebie mierz!!
Mamusiu nie wytrzymam one takie są pewnie jak Twoje tylko ,tak wyszły przy pogodzie jaka panowała w tym momencie )))))))))))))))
Zaraz zmierzę ale to chwilę potrwa bo ja miałam wychodzić z domu,ale dostałam tel.że jest poślizg
Czekaj kochana cierpliwie
ale jeszcze bardziej zazdroszczę roślin ich dodboru i kolorów - ja chyba nie posiądę tej umiejętności
Gratuluje !!!!!!!!!!!
Zuzanko lecisz jak ci gust podpowiada,jak dobrze się w tym czujesz.Masz tak ślicznie ,wiesz co byś chciała przebijesz moje skromne poczynania
Mam nadzieję,że te przemarznięte bukszpany nie wyrzuciłaś tylko,zetniesz i znajdziesz nowe miejsce ?