No co Ty...! Po to mi przysyłałaś zapakowane oddzielnie i podpisane, żebym miała pomieszać? Osobno siałam!
A w zauroczenia nie wierz, tak samo jak mnie denerwuje powiedzenie, że za rośliny się nie dziękuje. Jak dostanę coś, czym się cieszę, to bym i ze sto razy dziękowała!
Jeszcze kwitnął bo chłodno Dziś była burza,zaczęła groźnie,ale 3,4 grzmoty i po burzy
Teraz zaczynają jak u ciebie Jotka czosnki i piwonie będą .
Pozdrawiam Jolu ciebie i Bogusię .
Elfiku masz już kwiaty,że wiesz jaki kolor czy wysiewałaś i podpisałaś sobie?
.............Elfik ja zacznę wierzyć w zauroczenia )))))))
No co Ty...! Po to mi przysyłałaś zapakowane oddzielnie i podpisane, żebym miała pomieszać? Osobno siałam!
A w zauroczenia nie wierz, tak samo jak mnie denerwuje powiedzenie, że za rośliny się nie dziękuje. Jak dostanę coś, czym się cieszę, to bym i ze sto razy dziękowała!
Awatarek muszę powiększyć jakoś,żeby upominek był większy .Taki sympatyczny gest od Justyny i bardzo ucieszył
Ja dałam oddzielnie,ale moja sąsiadka wysiewa jak leci ))))))
Sama też specjalnie się nie pieściłam,ale jakoś jedne od drugich rozpoznawałam .
Teraz wyobraź sobie troszkę mam problem ,ale troszkę Dałam to co wzeszło do gruntu o poczekam na pierwsze kwiaty jak nie będą t gdzie planowałam to zamienię )))))))
Ja mam jeszcze te nasiona,ale raczej późno na dosiewkę...?Raz dosiała różowych i nie ma,chyba,że pomyliłam doniczki bo już nie podpisała,a jednej nie podlewałam może to w tej były cynie ...
Wzeszły słoneczniki bardzo szybko dałam się namówić na forum i chyba posadzę je w ...)))))))))))))))))))
Trzy lata temu był to jeden z hitów,którego nigdzie nie mogłam dostać, w tym roku wpadły mi w ręce i są w donicach jeszcze nie mają towarzystwa Muszę coś dosadzić. Może bluszcze lub trawy ...?
Surfinie
Surfinie jak surfinie ale donica! A z tyłu deromę widzę (też mam takie 2). A jakbyś zrobiła busz (nie bluszcz) z tytoniem ozdobnym, bo donica płaska, nie ma jak zwisać.
Trzy lata temu był to jeden z hitów,którego nigdzie nie mogłam dostać, w tym roku wpadły mi w ręce i są w donicach jeszcze nie mają towarzystwa Muszę coś dosadzić. Może bluszcze lub trawy ...?
Surfinie
Surfinie jak surfinie ale donica! A z tyłu deromę widzę (też mam takie 2). A jakbyś zrobiła busz (nie bluszcz) z tytoniem ozdobnym, bo donica płaska, nie ma jak zwisać.
Usunęłam odpowiedź
Mam Pszczółko 3 takie donice i one są te wyższe,głębokie właśnie.Mam też tytoń w 3 czy 4 kolorach ,myślałam o dodaniu zielonego.Biały wysiałam ,ale chyba pomyliłam się i zamiast drobnego olbrzym się posiał ))))
Jest różowy,ale chyba to już zbyt dużo ...???Różu ???