jeżowki cudne, baaardzo je lubę, liliowce też, Zbyszek w końcu kupiłam serby pendula, byłam na Święcie Kwiatów w Otmuchowie i tam za 35 zł sztuka kupiłam dwa mam teraz dylemat "odległości w jakiej je posadzić, na razie mają ok 40 cm, przecież urosną, a jak będę w lepszej kondycji finansowej dokupię trzeciego, podpowiesz? masz tyle fajnych drzew i doświadczenia z nimi. W literaturze i IBRO podają,że średnica wynosi 150 cm, ..
Krystyna Zalew Otmuchowski o tej porze (gdy jeszcze byłem piękny i młody ) bywaliśmy tam z namiotem, serby pendula widziałem dorosłe rozstawione w trójkącie o boku 2m było w sam raz , do szpaleru możesz gęściej
skąd wiedziałeś, że patrzę? ja też latam cały dzień po ogrodzie i robię zdjęcia świeżo kwitnącym liliowcom lub innym, na pamiątkę z "Raju" masz String Bikini
Witaj Zbyszku ---- pytankojak w krzaku róż rosną takie długie grube badyle to je trza wyciąć????/ zachorowałam na różankę i mam już kilka i nie wiem jak je pielęgnować a zanim poczytam to szkoda mi krzaka jak to trza wyciąć Dzięki Lecę ratować iglaka Ukłony