Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

MagdalenaK8 10:40, 03 cze 2014

Pięknie i kolorowo a zakupy wspaniałe.
Pozdrawiam
Tusiala 10:44, 03 cze 2014

Prześliczne te kolorowe iryski
ZbigniewG 20:50, 03 cze 2014

Asia właśnie o to chodzi

Magda to już chyba ostatnie zakupy- totalny brak miejsca

Marta i nawet ten biały jest kolorowy

coś dla zakochanych w różach (pozostałe jeszcze śpią)
pąk i pełnia dojrzałości

Agania 21:08, 03 cze 2014

Ciebie lepiej nie wysyłać na zakupy,no chyba, że tak z własnej inicjatywy,cieniówka, tylko wymówką była
Irysy piękne, jak za stare, to mogę przyjąć, szczególnie tam w tej gęstwinie taki szafirowy staruszek się męczy
Jodły hiszpańskie,chyba są najpiękniejsze, przez układ igieł
Pozdrawiam
ZbigniewG 21:26, 03 cze 2014

Agata to tylko tak wygląda z tyłu jest specjalny zagonek zabezpieczony przed kretem i tam posadzone są zdobycze z ostatnich 2lat a z przodu trwa reanimacja i apel prawie poległych starowinek bo wstyd przyznać ale zaniedbałem , wciąż nie mogę doliczyć się paru okazów ale jak stan posiadania się wyklaruje i umocni to
zaginieni w boju

trochę zieleni na wieczorne wyciszenie

asiach 22:05, 03 cze 2014

pięknie
A z tym brakiem miejsca to bolączka i moja
Chciałoby się ale nie ma gdzie sadzić - został jeszcze trawnik - tam jest miejsce
Pozdrawiam
iwonaal 22:35, 03 cze 2014

Iryska białego możesz podesłać, cudny i paprotki też przygarnę, hi, hi.
ZbigniewG 08:15, 04 cze 2014

Asia ja po prostu się wgryzam w trawnik lub pozbywam się nadwyżek do sąsiadów lub rodziny

Iwona biały i pozostałe które zostawiłem jak widać sztuki pojedyncze, bo bestie jak ładne to chorują lub słabo się mnożą, a w te bardziej pospolite 1/3 wsi zaopatrzyłem -przyczepką rozwiozłem bo zagłuszały szlachetniejsze, podobnie było z liliowcami i tak zdobyłem miejsce i wdzięczność(?) sąsiadów
asiach 08:16, 04 cze 2014

Ja z trawnika nie zrezygnuję
Życze miłego dzionka
Agania 12:02, 04 cze 2014

Pytanie o Białoboka, Zbyszku, ty wiesz co robisz, ale siem pytam, czy Białobok tak wyszczuplony od dołu na pewno zawiąże ci pąki, bo ja zatroskana czy nie wyłysieją te jego gałązki od dołu, ja mam żywopłot ze świerka kłującego i tylko ciacham, na tyle żeby zostały uśpione pąki z tegorocznych przyrostów, a na dolnych gałążkach ich nie ma, czy mi nie wyłysieją dołem, potrzebna mi twoja pomoc, moje świerki starsze

Czym opryskujesz irysy przed chorobami grzybowymi, moim już zasychają liście...druga prośba o pomoc