Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

Pszczelarnia 14:23, 09 wrz 2014

A propos horrorów: widziałam jak ptak drapieżny z lotu atakował jakiegoś szczurowatego - nornicowatego, jak ten chciał przejść przez drogę krajową nr 5. Dziobał go precyzyjnie od razu w łep.

A teraz mimo wszystko o czymś przyjemniejszym: czy masz jakiekolwiek hortensje paniculaty z grupy Magical (Candle, Fire)?
ZbigniewG 14:39, 09 wrz 2014

Ewa obecna Magical Candle ale tak nędznie wygląda że nawet fotek nie robię, kwiaty mimo cieniowania zostały podsuszone

drapieżnik tak ale poczciwa papuga ??!!!
asiach 15:06, 09 wrz 2014

Asia w takiej suszy to ślimaki miały oczka zakurzone i nie widziały przysmaków gratuluję wędrówek a Śnieżnik i Wodospad Wilczki zaliczony ?

Nie Zbyszku tam jeszcze nie zaszliśmy. Ale my z tych co chodzą a nie jeżdżą samochodm pod szczyt
Dziennie po 5-6 godziny ciągłego chodzenia to jak na mnie to bardzo dużo (w końcu cały rok siedzę w pracy po 8godz.)
Dlatego ten wodospad może w przyszłym roku
Mapy z masywem Śnieżnika Kuba już kupił - dlatego wszystko przede mną
ZbigniewG 19:26, 09 wrz 2014

Asia pod Śnieżnik samochodem daleko nie pojedziesz

tak wygląda obecnie pole(połowa) walki z pędrakami, dzisiaj wywiozłem chyba 6-7 przyczepek resztek darni -będzie się kompostować za płotem

ZbigniewG 20:04, 09 wrz 2014

kolorek jakiś ? czemu nie

ZbigniewG 21:11, 10 wrz 2014

typowy przykład że prawie zawsze mamy dwa wyjścia
na lewo spadamy do Doliny Pięciu Stawów Spiskich a na prawo do Doliny Staroleśnej

kto był to wie że to sławetna Czerwona Ławka

to jeszcze rzut okiem na lewo

i na prawo

Tusiala 08:48, 11 wrz 2014

Ja bym wybrała ścieżkę na lewo
Uwielbiam góry, zdecydowanie bardziej od morza. Ale mój Mąż jest zbyt leniwy, żeby dać się skusić na nie
Piękne zdjęcia, cudowne widoki
ZbigniewG 09:11, 11 wrz 2014

Marta na lewo - daj spokój dziewczyno tak nie można bo szlak na tym odcinku jest jednokierunkowy można tylko na prawo do Zbójnickiej Chaty

za to z widokami masz naprawdę dwa wyjścia albo zmienić ulubione widoki albo eMa

Rohatka z daleka i bliska - ostatni raz przechodziłem od tej strony parę lat temu pora odnowić znajomość
Tusiala 09:23, 11 wrz 2014

Niesamowite piękno!
Cóż...
3 wyjście - osobno jeździć na wakacje.
4 wyjście - wiosną lub jesienią w góry, latem nad morze
To latem bym mogła sobie podarować
asiach 09:52, 11 wrz 2014

ZbigniewG napisał(a)
Asia pod Śnieżnik samochodem daleko nie pojedziesz

Oj, Zbyszku nawet nie wiesz jak można pod Biały Jar taksówka tam kolejka jedna, druga na Kopę i znowu co niektórzy rozglądali się za taksówką
Albo pod Światynie Wang taksówką w szpileczkach i taksówką do lokalu do centrum, albo teraz na parking pod skały Puchacza , lekkie przeciągniecie się pod wyjściu z samochodu i pytanie do nas czy do tych skał daleko??
Albo samochodem pod Błędne Skały tamm przejście 70min powrót na parking po asfacie i pod Szceliniec - tam po schodkach w górę i powrót na dół .....
Tak góry można zaliczać w jeden dzień wszystkie atrakcie Gór Stołowych.
Nie tak jak my nóżkami - krok po kroku ...
Ford Karola, Kopa Śmierci, Skały Puchacza, Szczeliniec, Pasterka i powrót do domu juz samochodem

Ale masz rewolucje na działce
Miłego dnia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies