Asia to ŚNIEŻKA a ja zapytywałem o ŚNIEŻNIK tam wyciągu nie ma i za daleko nie podjedziesz
trasa do Pasterki niezła
niedawno sentymentalnie pomykałem z dworca PKP Kudowa (po nocnej podróży)z dużym plecakiem na Błędne Skały- Szczeliniec W. a dalej już autobusami do Kletana na dwie noce balangi spotkania klasowego -sie działo
a Mirella jak widać ze zdjęć buszuje w górach jak ta kozica może ją kiedyś spotkam na szlaku
Tak to jest jak ktoś nie umie czytać Śnieżka - Snieżnik
Ja niestety z nią sie na szlaku nie spotkam bo to nie ta półka za wysoko dla mnie
Ale Wy .....
Cyt. "...niedawno sentymentalnie pomykałem z dworca PKP Kudowa (po nocnej podróży)z dużym plecakiem na Błędne Skały" To my tylko z Dworka Leśnego na Błędne Skały i szlakiem papieskim do Kudowy 5godz. do kaplicy Czaszek i dalej przez Kudowę do domku
Ewa tak to bywa, ale teraz jadę w rodzinne strony czyli prawie tam gdzie była Asia, może zawadzę o Czechy i Skalne Miasto
tyle ze program rodzinno koleżeński bardzo napięty
Ja niestety z nią sie na szlaku nie spotkam bo to nie ta półka za wysoko dla mnie
Asia, zmartwiłaś mnie.
Może zorganizujemy jakiś zlot w Tatrach w przyszłym roku byłoby fajnie, i zapewniam Cię że znalazłabym coś extra dla Ciebie i byłabyś zadowolona.
Przepraszam Zbyszku że u Ciebie.
A wszystko widziałam i jestem pod wrażeniem
odpoczywaj bo trawnik czeka