Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

asiach 09:54, 11 wrz 2014

ZbigniewG napisał(a)
typowy przykład że prawie zawsze mamy dwa wyjścia
na lewo spadamy do Doliny Pięciu Stawów Spiskich a na prawo do Doliny Staroleśnej

kto był to wie że to sławetna Czerwona Ławka

to jeszcze rzut okiem na lewo

i na prawo

Tobie i Mirelli nie dorównam ale zawsze mały ruch z mojej strony jest. Poza tym to juz dla mnie za wysoko
Jeszcze oglądac mogę bo widoki piekne ....
ZbigniewG 11:35, 11 wrz 2014

asiach napisał(a)

Oj, Zbyszku nawet nie wiesz jak można pod Biały Jar taksówka tam kolejka jedna, druga na Kopę i znowu co niektórzy rozglądali się za taksówką

Asia to ŚNIEŻKA a ja zapytywałem o ŚNIEŻNIK tam wyciągu nie ma i za daleko nie podjedziesz
trasa do Pasterki niezła
niedawno sentymentalnie pomykałem z dworca PKP Kudowa (po nocnej podróży)z dużym plecakiem na Błędne Skały- Szczeliniec W. a dalej już autobusami do Kletana na dwie noce balangi spotkania klasowego -sie działo

a Mirella jak widać ze zdjęć buszuje w górach jak ta kozica może ją kiedyś spotkam na szlaku
asiach 11:45, 11 wrz 2014

ZbigniewG napisał(a)

Asia to ŚNIEŻKA a ja zapytywałem o ŚNIEŻNIK tam wyciągu nie ma i za daleko nie podjedziesz
trasa do Pasterki niezła
niedawno sentymentalnie pomykałem z dworca PKP Kudowa (po nocnej podróży)z dużym plecakiem na Błędne Skały- Szczeliniec W. a dalej już autobusami do Kletana na dwie noce balangi spotkania klasowego -sie działo

a Mirella jak widać ze zdjęć buszuje w górach jak ta kozica może ją kiedyś spotkam na szlaku

Tak to jest jak ktoś nie umie czytać Śnieżka - Snieżnik
Ja niestety z nią sie na szlaku nie spotkam bo to nie ta półka za wysoko dla mnie
Ale Wy .....
Cyt. "...niedawno sentymentalnie pomykałem z dworca PKP Kudowa (po nocnej podróży)z dużym plecakiem na Błędne Skały" To my tylko z Dworka Leśnego na Błędne Skały i szlakiem papieskim do Kudowy 5godz. do kaplicy Czaszek i dalej przez Kudowę do domku
GosiaJoanna 11:58, 11 wrz 2014

Zbyniu dzięki za piękne fotografie gór, już nie mogę się doczekać kiedy je synkowi pokażę. Mam nadzieję że pokocha je jak my
ZbigniewG 14:10, 11 wrz 2014

Asia do Kudowy to było wybitnie z górki - właściwie to na wrotkach z dobrym hamulcem można pomykać

Gosia Mieszko rośnie jak na drożdżach to chyba już niedługo

i jeszcze jeden widoczek

asiach 14:54, 11 wrz 2014

ZbigniewG napisał(a)
Asia do Kudowy to było wybitnie z górki - właściwie to na wrotkach z dobrym hamulcem można pomykać

Gosia Mieszko rośnie jak na drożdżach to chyba już niedługo

i jeszcze jeden widoczek

A widzisz z górki to dla mnie gorzej - piszczela siadają a pod górę lepiej
Ewa777 18:18, 11 wrz 2014

Ja też bardziej lubię góry, a zamieszkałam nad morzem.
Za górami tęsknię ogromnie...

ZbigniewG 18:44, 11 wrz 2014

Ewa tak to bywa, ale teraz jadę w rodzinne strony czyli prawie tam gdzie była Asia, może zawadzę o Czechy i Skalne Miasto
tyle ze program rodzinno koleżeński bardzo napięty
Ewa777 18:59, 11 wrz 2014

Skalne Miasto bardzo mi się podobało. Byłam tam 2 razy i chętnie odwiedziłabym kolejny raz.

Mirella 22:31, 11 wrz 2014

asiach napisał(a)

Tak to jest jak ktoś nie umie czytać Śnieżka - Snieżnik
Ale Wy .....
Cyt. "...niedawno sentymentalnie pomykałem z dworca PKP Kudowa (po nocnej podróży)z dużym plecakiem na Błędne Skały" To my tylko z Dworka Leśnego na Błędne Skały i szlakiem papieskim do Kudowy 5godz. do kaplicy Czaszek i dalej przez Kudowę do domku

Ja niestety z nią sie na szlaku nie spotkam bo to nie ta półka za wysoko dla mnie

Asia, zmartwiłaś mnie.
Może zorganizujemy jakiś zlot w Tatrach w przyszłym roku byłoby fajnie, i zapewniam Cię że znalazłabym coś extra dla Ciebie i byłabyś zadowolona.

Przepraszam Zbyszku że u Ciebie.

A wszystko widziałam i jestem pod wrażeniem
odpoczywaj bo trawnik czeka