Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

Elka 08:07, 06 maj 2017

Zbyszku pytałam Cię jakiś czas temu o buka rohan weeping. Możesz mi doradzić, czy można go posadzić jakieś 2 m przed domem miałaby to być rabata frontowa? Widok z okna wprost na niego.
ZbigniewG 21:35, 06 maj 2017

Ewa to było w wykonaniu młodzieńców ciut starszych którzy w różnych zakamarkach mojego miasteczka obciągali sławetne jabole milicja ich ścigała a my zbieraliśmy po nich butelki, po sprzedaniu starczało na kino i paczkę Żeglarzy , Mazurów lub Sportów w zaprzyjaźnionym sklepiku sprzedawali też na sztuki
najgorsze były ćwiartki bo trzeba było obtłukiwać lak, tak tak młodzieży kiedyś nie było kapsli i nakrętek, interneta też nie było
Amanogawa tak

Mirella
właśnie ją polecałem

Ela z czasem może pukać do okna (jest sekator)
frezja 21:49, 06 maj 2017

ZbigniewG napisał(a)
Ewa to było w wykonaniu młodzieńców ciut starszych którzy w różnych zakamarkach mojego miasteczka obciągali sławetne jabole milicja ich ścigała a my zbieraliśmy po nich butelki, po sprzedaniu starczało na kino i paczkę Żeglarzy , Mazurów lub Sportów w zaprzyjaźnionym sklepiku sprzedawali też na sztuki
najgorsze były ćwiartki bo trzeba było obtłukiwać lak, tak tak młodzieży kiedyś nie było kapsli i nakrętek, interneta też nie było
Amanogawa tak

Zaradna ta młodzież aby mieć swój grosz zrywałam chmiel..też fajne wspomnienia.
Katkak 22:00, 06 maj 2017

Zbysiu kupiłam dziś swoje chciejstwo, które długo czekało na liście chciejstw - jodła szlachetna Glauca (ale jej foty jutro) i z myślą o Twoim wyszczuplaniu w razie W przytarabaniłam dziś fajnego klonika, chodź zobacz jaki fikuśny
yolka 10:09, 07 maj 2017

Zbyszku, mam problem, mój świerk inwersa, zamiast przyrostów ma prawie same szyszki - mam się cieszyć czy się obawiać (wstawiłam zdjęcia,) proszę o radę
ZbigniewG 19:55, 07 maj 2017

Ewa zaradna i szczęśliwa a jednym z szczytów szczęścia było dorwanie się do roweru marki Ukraina bez prawa dopasowania wysokości siodełka bo tatulo by poznał że się majstrowało

Kasia fajny , Glauca miała chyba tylko raz leciutka korektą a tak rośnie wolno i swobodnie

Jola już napisałem

sezon zbierania chrustu zakończony teraz tylko pociąć i poukładać - tylko czy aż

ZbigniewG 20:01, 07 maj 2017

lilak Variegata do kompletu

cały dzień lało a teraz zaświeciło
ZbigniewG 21:25, 07 maj 2017

jodła koreańska

świerk Acrocona

ZbigniewG 21:32, 07 maj 2017

ZbigniewG 22:43, 07 maj 2017

serbski Pendula a tak wyglądał po posadzeniu w 2011 oczywiście był przesadzany raz może dwa góra trzy razy