Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia.

Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia.

Joanka 19:40, 03 lip 2011

W realu wszystko jest piękniejsze. Zdjęcia niestety nie oddają całego uroku tego miejsca
Sebek 21:04, 03 lip 2011

kaisog1 napisał(a)

mój m. zawsze odpowiada na sugestię o lepszym aucie '" WYKOP SOBIE KRZACZKI , I KUP ZA NIE FAJNEGO JEEPA"

...i cos w tym jest... bo jakby tak dobrze policzyć to nie w jednym ogrodzie "rols" stoi

No ja tak myślę, że u mnie na razie to jakieś czinkłaczento na razie jest
KasiaWB 21:16, 03 lip 2011

Joanka, a Wy już po budowie? ... bo my przed ..... z Twoich opisów na wątku widzę,że już masz zaplanowany ogród
Joanka 21:17, 03 lip 2011

U mnie dopiero wypasiony góral Ale jeszcze wszystko przede mną
KasiaWB 21:26, 03 lip 2011

trzymam kciuki za szybki finał i realizację ogrodu będę podglądać systematycznie. A jak będziesz montować i zakładać ogród na dachu to koniecznie pokaż
Joanka 21:36, 03 lip 2011

Kasiu my już mamy wszystko pozałatwiane ale ruszyć nie możemy bo nas energetyka blokuje.
Pociągnęli przez naszą działkę kabel do sąsiada i nie chcą usunąć.....sprawa trafiła do sądu

A co do zaplanowania to i owszem.... miałam... do czasu jak u Danusi nie wylądowałam hihihi

Co do zielonego dachu, to raczej będzie, ale na piwniczce, takiej kopanej ziemiance. Marzą mi się pachnące macierzanki.... co jeszcze się zobaczy Mój M musi mieć miejsce na kiełbasy i nalewki, bo dom niepodpiwniczony jest.

KasiaWB 21:49, 03 lip 2011

O kurcze no to mało komfortowa sytuacja. Mam nadzieję, że sąd szybko załatwi sprawę na Waszą rzecz. Doskonale Cię rozumiem, bo my czekamy właśnie na pnb, teraz akurat leci termin na ewentualne uwagi sąsiadów. W tym roku będziemy uzbrajać działkę - my w wodociąg, a potem wchodzi energetyka, no i gazownia. Niektórzy namawiają nas na wyciągnięcie stanu zero już w tym roku....

Tak, kto raz spotkał Danusię i widział jej ogród i inne realizacje, to patrzy zupełnie innym okiem na wszystko oczywiście in plus Danusia pokazując mi swoje projekty otworzyła mi oczy jak to powinno się planować. Myślę, że w sierpniu siądę w spokoju i jeszcze raz wszystko sobie narysuję
Joanka 22:01, 03 lip 2011

Mój M też już złapał bakcyla Jutro biegnie po blok milimetrowy....tak się uśmiałam jak mi to powiedział hihihi
Normalnie nie wierzę, że tak z moim M szybko poszło..... ale to już zasługa naszych wczorajszych Gospodarzy. Oboje jesteśmy zauroczeni Danusią i Witkiem

Kasiu życzę Wam szybkiego rozpoczęcia... potem już z górki.

Nasz domek przyjedzie z fabryczki w częściach. Poskładają go w ciągu 2,3 m-cy no i potem się zacznie....
Sebek 22:04, 03 lip 2011

Zacznie się ogrodowy zawrót głowy...
asica 22:06, 03 lip 2011

gardenarium napisał(a)
Pasuje żółte oregano

jak nazywa się ta roślina z pąkami kwiatowymi obok oregano?