Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

bogumila 12:01, 25 lis 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
A jak się nazywają te kwiatuszki?ładne,pozdrawiam Bogusiu
...nie znam nazwy...chyba jakieś złocienie...listki pachną chryzantemą.
bogumila 12:04, 25 lis 2013

Joku napisał(a)
Jakąś odmianę złocienia rozpoznaję. U mnie pierwszy śnieg, od M. wiadomości, że w Gdyni ostre słońce.
..w Gdyni padał śnieg do godź 10,teraz trochę słoneczka,śniegu już niet...masz rację chyba jakiś złocień.
bogumila 12:05, 25 lis 2013

jotka napisał(a)
Bogusiu, u Ciebie nie przerwy w sezonie ogrodniczym
Jolu...to z nudów..
bogumila 14:17, 25 lis 2013

bogumila 19:01, 25 lis 2013

Ciasto z jabłkami...jeszcze cieplutkie...idealne,rozgrzewające na pierwszy atak zimy...
Gabriela 19:49, 25 lis 2013

Pysznie Twoje ciasto wygląda, u mnie właśnie pachnie chlebem w piecu, też jest miło.
Rozgrzewacze bardzo nam od dzisiaj będą potrzebne.
Rzeczywiście wcześnie wiosnę zaczynasz - już robisz sadzonki. Złocienie wszelakie bardzo dobrze się ukorzeniają, więc powinnaś odnieść sukces.
bogumila 19:58, 25 lis 2013

Gabriela napisał(a)
Pysznie Twoje ciasto wygląda, u mnie właśnie pachnie chlebem w piecu, też jest miło.
Rozgrzewacze bardzo nam od dzisiaj będą potrzebne.
Rzeczywiście wcześnie wiosnę zaczynasz - już robisz sadzonki. Złocienie wszelakie bardzo dobrze się ukorzeniają, więc powinnaś odnieść sukces.
...pamiętam zapach chleba w moim rodzinnym domu....roznosił się po całym domu...i ta chrupiąca kromka...
Złocieni żal mi było zostawić,tak ładnie zaczęły odbijać...może coś z nich będzie,zobaczymy.
dajana 22:18, 25 lis 2013

Bogusiu zadałaś sobie tyle trudu aby przeczytać mój wątek w całości? no to co współczuję Nudą wieje a pokazać też nie mam co Ogród jeszcze nie istnieje zaledwie kilka róz i parę krzaczków ale dziękuję ci za wytrwałość Przed chwilą poczęstowałam się szarlotką ,po mojemu jabłecznikiem ,bo ja starej daty jestem U ciebie to nie tylko rosliny piękne ale wszechstronną wiedzę można zdobyć Znam twój ogród lecz zaległości mam u ciebie ogromne Nie jestem zbyt aktywna chociaż bym chciała Pierwszy czas który wygospodaruję spędzę u ciebie, bo zapewne wiele się zmieniło od mej ostatniej wizyty Zima za zapasem więc jest nadzieja Okrywałam dzisiaj róże, po ciemku niestety ale one kwitną i dziwnie wyglądają w tym śniegu Lato na rabacie a aura zimowa .Dziękuję za odwiedziny i cierpliwość zarazem.Serdecznie pozdrawiam
bogumila 22:21, 25 lis 2013

dajana napisał(a)
Bogusiu zadałaś sobie tyle trudu aby przeczytać mój wątek w całości? no to co współczuję Nudą wieje a pokazać też nie mam co Ogród jeszcze nie istnieje zaledwie kilka róz i parę krzaczków ale dziękuję ci za wytrwałość Przed chwilą poczęstowałam się szarlotką ,po mojemu jabłecznikiem ,bo ja starej daty jestem U ciebie to nie tylko rosliny piękne ale wszechstronną wiedzę można zdobyć Znam twój ogród lecz zaległości mam u ciebie ogromne Nie jestem zbyt aktywna chociaż bym chciała Pierwszy czas który wygospodaruję spędzę u ciebie, bo zapewne wiele się zmieniło od mej ostatniej wizyty Zima za zapasem więc jest nadzieja Okrywałam dzisiaj róże, po ciemku niestety ale one kwitną i dziwnie wyglądają w tym śniegu Lato na rabacie a aura zimowa .Dziękuję za odwiedziny i cierpliwość zarazem.Serdecznie pozdrawiam

Znalazłam dzisiaj trochę wolnego czasu...stąd ta miła lektura.Pozdrawiam.
monteverde 23:59, 25 lis 2013

Bogusiu apetytu mi dyniowym narobiłaś , fiolek ładny i te chryzantemki też , a listki ususzysz?