Masz opakowanie? Ja ją taką kupiłam w tym roku.
Wydaje mi się , że z pozostałymi mogą być jakieś niezgodności -kilka nie zobaczę w tym roku -zmroziło je.
Przemarzają jeśli w ogóle odmiany orientalne ,najczęściej te pięknie pachnące !Może coś jednak zjadło ?[/quoteMoze coś je skonsumowało -przecież rosną w lesie - muszzę je dokładnie obejrzeć.
Cudne foty Bogusia nie tylko uroda kwiatów ,naprawdę
Czarna lilia np.piękno i zarazem zaspokojenie pragnienia ,chłód ,który przynosi ukojenie w tak upalny dzień jak dzisiejszy
Wydaje mi się , że z pozostałymi mogą być jakieś niezgodności -kilka nie zobaczę w tym roku -zmroziło je.
Przemarzają jeśli w ogóle odmiany orientalne ,najczęściej te pięknie pachnące !Może coś jednak zjadło ?[/quoteMoze coś je skonsumowało -przecież rosną w lesie - muszzę je dokładnie obejrzeć.
W ogrodach żyją norniki w lasach nornice ,a pewnie nie tylko te lubią cebulki ...?
W ogrodach żyją norniki w lasach nornice ,a pewnie nie tylko te lubią cebulki ...?[/quoteNie wiedziałam o takim podziale.