Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

bogumila 18:08, 15 cze 2017

The President...w słońcu.
bogumila 18:28, 15 cze 2017

...zapączkowana Augusta Luiza.
an_tre 19:40, 15 cze 2017

Fiu fiu fiu Bogusiu ale kolorkowo u ciebie, pokazujesz same cudowności, tak lubię
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Nataliana 20:14, 15 cze 2017

Jestem tu nowa ale Twój ogród Bogusiu obserwuje od zeszłego roku, przeczytałam cały Twój wątek i mnóstwo rzeczy się nauczyłam, jesteś jednym z moich skarbców wiedzy na temat rozmnażania roślin

Twoje hortensje tegoroczne są dużo większe od moich zeszłorocznych, czy Ty je czymś zasilasz?

Pęcherzycę też rozmnożyłam w zeszłym roku i teraz są już całkiem ładne roślinki z nich, Ty pewnie też będziesz swoją klonowa
Radziu2013 20:48, 15 cze 2017

bogumila napisał(a)

Kolorek bije po oczach Ale fajny jest
bogumila 20:54, 15 cze 2017

an_tre napisał(a)
Fiu fiu fiu Bogusiu ale kolorkowo u ciebie, pokazujesz same cudowności, tak lubię
Aniu...jak rh przekwitną to będzie już smutno.Doszłam do wniosku,że mam za dużo roślin,które lubią ślimaki...czas zrobić porządki.W szkółce miałam już w rękach pięknego żylistka,ale zobaczyłam na nim mnóstwo twardych ślimaczków...i zostawiłam.

bogumila 21:01, 15 cze 2017

Nataliana napisał(a)
Jestem tu nowa ale Twój ogród Bogusiu obserwuje od zeszłego roku, przeczytałam cały Twój wątek i mnóstwo rzeczy się nauczyłam, jesteś jednym z moich skarbców wiedzy na temat rozmnażania roślin

Twoje hortensje tegoroczne są dużo większe od moich zeszłorocznych, czy Ty je czymś zasilasz?

Pęcherzycę też rozmnożyłam w zeszłym roku i teraz są już całkiem ładne roślinki z nich, Ty pewnie też będziesz swoją klonowa

Podziwiam...naprawdę cały??? Jestem pod wrażeniem.Napisałam,że to tegoroczne...trochę minęłam się z prawda,bo próbowałam coś zmienić...Przyginałam gałązki późną jesienią,po ścięciu wiech i patyczki też włożyłam jesienią{przykryłam 5l butlą}...tak w ramach eksperymentu.Zauważyłam,że szybciej zaczęły pączkować niż te wiosenne i są mocniejsze.Chyba już tak będę zawsze robić.Mam bardzo małą działeczkę i trudno już cokolwiek zmieścić...ale na pewno jeszcze poeksperymentuję.
bogumila 21:08, 15 cze 2017

Radziu2013 napisał(a)

Kolorek bije po oczach Ale fajny jest

Fotki były robione w pełnym słońcu...w rzeczywistości jest ciemniejszy.
Takich skrzydlatych gości mam wiele...
Nataliana 21:23, 15 cze 2017

bogumila napisał(a)

Podziwiam...naprawdę cały??? Jestem pod wrażeniem.Napisałam,że to tegoroczne...trochę minęłam się z prawda,bo próbowałam coś zmienić...Przyginałam gałązki późną jesienią,po ścięciu wiech i patyczki też włożyłam jesienią{przykryłam 5l butlą}...tak w ramach eksperymentu.Zauważyłam,że szybciej zaczęły pączkować niż te wiosenne i są mocniejsze.Chyba już tak będę zawsze robić.Mam bardzo małą działeczkę i trudno już cokolwiek zmieścić...ale na pewno jeszcze poeksperymentuję.

Cały i to z przyjemnością

Ja nie mam jeszcze tak okazałych hortensji z których mogłabym zrobić odkłady więc spróbowałam z zielnymi sadzonkami, dwie na trzy z eksperymentu mi się przyjęły ale są dużo mniejsze od Twoich

bogumila 21:27, 15 cze 2017

Nataliana napisał(a)

Cały i to z przyjemnością

Ja nie mam jeszcze tak okazałych hortensji z których mogłabym zrobić odkłady więc spróbowałam z zielnymi sadzonkami, dwie na trzy z eksperymentu mi się przyjęły ale są dużo mniejsze od Twoich

Zielne sadzonki można jeszcze pobierać...są pewniejsze od patyczków.