Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

Martek 16:22, 30 paź 2011

Bogusiu ja odwiedzam cię zawsze tylko nie mam czasu pisać ostatnimi czasy.Jak gdzieś coś maznę to tylko ,żebyście mnie nie wyrzucili z ogrodowiska i z pamięci
bogumila 16:29, 30 paź 2011

Tak wyglądała dzisiaj droga do 'zacienionej".Niesamowite kolory,trudno było nie zrobić kilka zdjęć.
bogumila 16:32, 30 paź 2011

Martek napisał(a)
Bogusiu ja odwiedzam cię zawsze tylko nie mam czasu pisać ostatnimi czasy.Jak gdzieś coś maznę to tylko ,żebyście mnie nie wyrzucili z ogrodowiska i z pamięci

Też ostatnio brakuje mi czasu,odkładam na potem oglądanie,ale chyba mnie już teraz przerosło -tyle nowych,pieknych ogrodów.
an_tre 16:35, 30 paź 2011

Bogusiu jakie cudne obrazy oczu nie można oderwać za dwa tydognie to pewnie nie będzie już śladu po tych pięknych kolorach...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Martek 16:39, 30 paź 2011

Dobrze,że utrwaliłaś tę drogę.Jesień tak się stara ,żebyśmy nie płakali za latem ...
Ja mam tatę w szpitalu ,ale masz rację Bogusiu jest tyle nowych wątków ,że ani się w tym teraz połapać ,ani nadążyć za podziwianiem .Jednak twój raj nie ma sobie nic do zarzucenia i może konkurować ze wszystkimi także nie przesadzaj ...
bogumila 16:45, 30 paź 2011

an_tre napisał(a)
Bogusiu jakie cudne obrazy oczu nie można oderwać za dwa tydognie to pewnie nie będzie już śladu po tych pięknych kolorach...

To jesień Aniu....
bogumila 16:47, 30 paź 2011

Martek napisał(a)
Dobrze,że utrwaliłaś tę drogę.Jesień tak się stara ,żebyśmy nie płakali za latem ...
Ja mam tatę w szpitalu ,ale masz rację Bogusiu jest tyle nowych wątków ,że ani się w tym teraz połapać ,ani nadążyć za podziwianiem .Jednak twój raj nie ma sobie nic do zarzucenia i może konkurować ze wszystkimi także nie przesadzaj ...

Ta droga podoba mi się ....od zawsze.
Martek 16:49, 30 paź 2011

Nic,a nic mnie nie dziwi
monteverde 17:39, 30 paź 2011

Bogusia ale piękne zdjęcia drogi, jakby się niebo paliło i rzucało cień na drzewa, albo ktoś to wszystko polał sokiem żurawinowo pomarańczowym
an_tre 17:42, 30 paź 2011

monteverde napisał(a)
Bogusia ale piękne zdjęcia drogi, jakby się niebo paliło i rzucało cień na drzewa, albo ktoś to wszystko polał sokiem żurawinowo pomarańczowym

Ania widać jaki łasuch z ciebie wszystko kojarzy ci się z dobrym jedzonkiem
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies