Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

EPODLAS 13:16, 27 sie 2012

Mamy hortensjowe żniwa w ogrodzie. U ciebie też pięknie te cudowne kwiaty wyglądają. Moja jedna jedyna może też kiedyś będzie tak wyglądała. Chciałabym mieć jeszcze jedną o talerzykowatych kwiatach.
bogumila 13:23, 27 sie 2012

EPODLAS napisał(a)
Mamy hortensjowe żniwa w ogrodzie. U ciebie też pięknie te cudowne kwiaty wyglądają. Moja jedna jedyna może też kiedyś będzie tak wyglądała. Chciałabym mieć jeszcze jedną o talerzykowatych kwiatach.
Miło Cię widzieć...hortensje wyglądają pięknie w ogrodzie ...ta pora roku to szczyt ich kwitnienia...u mnie zaczęły dopiero teraz ale nie mogę oderwać od nich oczu...Ta jest ukorzeniona w ubiegłym roku i już kwitnie.
Milka 14:09, 27 sie 2012

obejrzałam, bardzo dużo roślin, a co do hortensji, ja też nie mogę się na nie napatrzeć; nawet mój M. je pokochał
bogumila 15:50, 27 sie 2012

irena_milek napisał(a)
obejrzałam, bardzo dużo roślin, a co do hortensji, ja też nie mogę się na nie napatrzeć; nawet mój M. je pokochał
To tak samo jak i mój m....
justi 16:07, 27 sie 2012

Bogusiu ładnie pokazałaś horti na zdjęciach, takie bielutkie. U mnie już łapią różową barwę. Cieszę się , że dobrze nam idzie ich rozmnażanie.
bogumila 16:16, 27 sie 2012

justi napisał(a)
Bogusiu ładnie pokazałaś horti na zdjęciach, takie bielutkie. U mnie już łapią różową barwę. Cieszę się , że dobrze nam idzie ich rozmnażanie.
U mnie różowieje tylko Vanillie Fraise i Pinky Winky ...pozostałe są białe.Chcę więcej,robię hortensjowy szpalerek.
justi 16:34, 27 sie 2012

Fajnie Bogusiu. Ja chcę z Limek szpalerek, tak mi pięknie jedna podrosła w tym roku, że muszę ich namnożyć więcej.
bogumila 16:58, 27 sie 2012

justi napisał(a)
Fajnie Bogusiu. Ja chcę z Limek szpalerek, tak mi pięknie jedna podrosła w tym roku, że muszę ich namnożyć więcej.
Szpalerek z ukorzenionych Limek wsadziłam w ubiegłym roku jesienią...już kwitną. Prowadzę je na płasko przy palikach...ale wiosną zrobię porządne rusztowanie.Posadziłam 6 po 3 w jednej.
Moniika 21:06, 27 sie 2012

bogumila_bienko napisał(a)

Szpalerek z ukorzenionych Limek wsadziłam w ubiegłym roku jesienią...już kwitną. Prowadzę je na płasko przy palikach...ale wiosną zrobię porządne rusztowanie.Posadziłam 6 po 3 w jednej.

Bogumiło! Wspaniały ten szpalerek! Pozdrawiam m
Dorka 14:08, 28 sie 2012

Witam tym razem u Ciebie,
na pewno trochę czasu zajmie mi zanim zwiedzę cały Twój ogód ale ................ już zainspirował mnie szpalerek hortensji chyba już widzę taki u siebie pozdrawiam