zanim pójdę dalej oglądać muszę wyrazić ochy i achy nad tymi kamieniami! przecudne są!
my z męzem też planujemy takie układać zamiast kostki, powiedz proszę, czy sami to układaliście, a jeśli tak to jak, na podsypce, w betonie???
normalnie zakochałam sie w tym Waszym bruku
widziałam zaledwie kilka zdjeć dopiero ale juz mi sie u Was bardzo podoba, jest tak klimatycznie i pięknie!!! super, dodaję do obserwowanych
witam Cię serdecznie
jeśli chodzi o kamienie, to najpierw była warstwa piasku, na to na betonie były układane kamienie, a potem jeszcze fuga z mieszanki 1 porcja cementu + 1 porcja piasku żółtego i woda,
Witaj !!! Ale piękne zdjęcia robisz a widoki z Kotlint przepiękne Pozdrawim dziś niestety zimowo nad W-wą jakaś burza śnieżna czy co???? szkoda ale co tam już nie tak długo wiosna. Babskie życzonka składam!!!!!!!
Nawierzchnia z kamienia jest super Faktycznie mamy podobne rowy a może strumyki..... tak ładniej brzmi
Podpowiedzi naprawdę mam dobre i te zdjęcia świetne przykłady. Jak przyjdzie wiosna też będę więcej zdjęć dawać no i jak jakieś pracę będę wykonywać to też dam znać
Hej! Dawno nie zaglądałaś, ale się przywitam i tylko Ci powiem, że mieszkasz w przepięknym miejscu. Klimaty są niesamowite u Ciebie. Szkoda, że tak daleko
Pozdrawiam serdecznie