Świetnie! Piękna pogoda wypoczynkowi będzie sprzyjać. Obejrzysz sobie roślinki, obwąchasz kwiatki i na pewno fotek mnóstwo zrobisz
A wiesz, że tak jak Ty kiedyś, miałam nieproszonego gościa, któremu moja róża się spodobała. Mnie na zdjęciu jeno została
Weekend będę miała i pracowity, i miły, bo w jeden dzień działka, a w drugi spotkanie rodzinne
Ja za gadami też nie przepadam, ale jaszczurki są sympatyczne, pożyteczne i niegroźne. Cieszę się, że dobrze im u mnie. W naszym ROR na wielu działkach egzystują
Dzisiaj norka była pusta, pewnie na wyżerkę się gdzieś wybrała
U mnie na razie lilie jako tako wyglądają, choć codziennie czerwone paskudy widzę i niszczę, jak tylko mi się uda je złapać. Ociepliło się, to przypomniały sobie, że potrafią latać!
Ale wyżarte pąki, to nie ich sprawka. Kto wie, czy to nie ta ogrodnica ma taki apetyt?
Aniu, Twoja róża niedługo zakwitnie. Na razie jest mała, ale ma sporo pączków. Zdjęcie ciemne, bo już późno było, jak je robiłam No i tło fatalne, ale dopatrzysz się
Dla Asi
Tak wyglądał ten jałowiec w 2013 roku w marcu. Jest ogromny, o wiele za duży do rozmiarów mojej działki. Miałam zamiar ciąć go w spiralę, ale zrezygnowałam.