Basiu gratuluje trzech latek na Ogrodowisku. Ja jestem dopiero od sierpnia a poznałam tylu wspaniałych ludzi i tyle się od was nauczyłam że hej Dzięki że jesteście i macie cierpliwośc dla nowicjuszy i ich czasem głupawych pytań Buziaczki
Basiu, byłaś w swoim ogródku zimą? Czekam aż mróz troszeczkę odpuści. Gratuluję cierpliwości ogrodowej i pozdrawiam serdecznie.
Basiu jak biegam po ogrodach i przeczytam imię Basia to mam w oczach Twoją pierwszą stronkę i te RÓZE ---------rewelacja Pozdrawiam .Będę szukać miłka bo kolor kfffiatków taki mi potrzebny ha ha Równiez gratulacje
Byłam, Haniu. 25 stycznia zawieźliśmy odpadki na kompost, zrobiłam kilka zdjęć oblodzonym roślinom i uciekaliśmy, bo bardzo wiało. Żałosny obraz takiej słabo zaśnieżonej działki. Rośliny skulone od zimna a sterczące badylki bylin nie dodają uroku. Tylko na zimozielonych można było oko zawiesić
Byle do wiosny!
Gosiu, kto pyta nie błądzi
Macie szczęście, że macie kogo pytać. Ja w dużej mierze samoukiem byłam i czasem ciężko było, na błędach najczęściej się uczyłam. Teraz, w dobie internetu, łatwiej