Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

pasjonatkaam... 15:03, 06 lis 2014

Wow! Totalnie moje klimaty,te wszystkie starocia plus kolory jesieni...sentymentalnie..
AgataBC 15:09, 06 lis 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
Wow! Totalnie moje klimaty,te wszystkie starocia plus kolory jesieni...sentymentalnie..

To miło .. lubię wracać do dzieciństwa.. te dwie szuflady pod stołem są ze stołów z rodzinnego domu na wsi (stoły mi się do auta nie zmieściły-ale pojadę tam kiedyś jeszcze).. dobrze, że tak zimno bo bym tam przepadła.. w sobotę pojadę chyba po więcej staroci
pasjonatkaam... 15:19, 06 lis 2014

fajnie zagospodarowałaś te szuflady,baardzo mi się podobają.Stoły,szczególnie takie stare,w wiejskim klimacie uwielbiam,zresztą wszystkie stare graty .. im bardziej sfatygowane tym piekniejsze.Szkoda,że mam tak daleko do domu dziadków,tam na strychu muszą być jakieś skarby!!! Jak cos upolujesz pokazuj bo ciekawam))
AgataBC 15:54, 06 lis 2014

Strychy to wogóle skarbnice jak uda mi się coś kupić to obfoce. Z tymi szufladami to mnie zainspirował Monty Don z Gardeners World- on ziemie trzymał w takiej jakby stolnicy z wyższymi ściankami bocznymi i tylną i stamtąd nabierał. Jego pracownia też mi się podoba
Nallar 16:17, 06 lis 2014

Podziwiałam już Twoją pracownię, wiedziałam że masz dar do tworzenia, ale to co zobaczyłam mnie powaliło. Cudności.
pasjonatkaam... 16:39, 06 lis 2014

Agcia napisał(a)
Strychy to wogóle skarbnice jak uda mi się coś kupić to obfoce. Z tymi szufladami to mnie zainspirował Monty Don z Gardeners World- on ziemie trzymał w takiej jakby stolnicy z wyższymi ściankami bocznymi i tylną i stamtąd nabierał. Jego pracownia też mi się podoba

Gardeners World mówisz..zorientuję się w temacie Obfocaj zdobycze i dziel sie inspiracjami,będę wdzięczna
Pszczelarnia 16:39, 06 lis 2014

Ajajaj - jak wyrazić zachwyt?!!!!!!!!! Cuda i cudeńka. Niesamowity klimat jesieni pomarańczowej. Robi się jaśniej i cieplej. I pracownia z pomysłami.
Ja też lubię stare szuflady. Świetne koperty na nasiona. I beczka z ziemą ogrodową pod stołem.
iwonadm 17:16, 06 lis 2014

Ale piękna u Ciebie ognista jesień
pozdrawiam
AgataBC 17:20, 06 lis 2014

Fiu fiu ale gości u mnie-jak nigdy
AgataBC 17:26, 06 lis 2014

Nallar napisał(a)
Podziwiałam już Twoją pracownię, wiedziałam że masz dar do tworzenia, ale to co zobaczyłam mnie powaliło. Cudności.

Dziękuję bardzo za tyyle miodku co takiego Cię powaliło? zwykłe stare graty? Mam słabość do takich widoków.. niedługo nie będę już mieć miejsca..

Torebki na nasiona to poprostu torebki śniadaniowe 50szt.za 1,50zł., przepuszczone przez maszynę do pisania i obstemplowane i dziurkacz ze sznurkiem. Jak ktoś ma sporo nasion lub wydaje to polecam-to proste.

Pozdrawiam