No proszę, a myślałam, że tylko ja lubię takie wyprzedaże. W moim mieście jest taki bazar ze starociami, ale tam ceny powalają z nóg. Muszę pogrzebać w necie, a nóż coś znajdę.
Dzisiaj nasiedziałam się w Twoim urokliwym ogrodzie a jak już pisałam wcześniej pracownia i pomysły zainspirowały mnie, jak tylko będę mogla zabieram się za porządki i wstyd mi jaki mam bajzel - ale z przyjemnością się zabiorę może wreszcie
szukałam kraków graciarnia to wyskoczył teatr a u mnie jest giełda staroci ale drogo, doniczki i po 20 zł - znów trzeba tam zajechać
widziałam masę nasion wiosną kupionych - ciekawa jestem jak się powiodło bo ja zanotowałam wielką klapę
Na giełdzie samochodowej w Krakowie ul. Christo Botewa 6 (Rybitwy) w niedziele zawsze można znaleźć coś ciekawego Na Kazimierzu na Placu Nowym od pon do sob pchli targ a i na samym rynku głównym też organizowane są takie akcje
Nie myślcie, że u mnie taki porządek.. pokazuje tylko to co się da. Dlatego prawie wszystko u mnie wykadrowane.. a dziś przeszłam po ogrodzie i strach patrzeć na niektóre miejsca.. zachęcam Cię do prac bo dobrze się przy tym odpoczywa i cieszą oko takie drobiazgi.
co do graciarni to może wpisz "artykuły używane z Niemiec", albo "artykuły używane" i szukaj na obrzeżach miasta.
co do nasion to miałam ogromnie łany werbeny patagońskiej, ładnie wzeszły też ostróżki, maki, chaber wielkogłówkowy, przegorzany, stipy- to wszystko wysadziłam jesienią do ziemi, miałam też groszki pachnące. W sumie jestem zadowolona. Części nasion wogóle nie wysiałam albo rozdałam. A Tobie co się nie udało?
Jasne, zapraszam Miło, że się podobają zdjęcia. Oczami nie wygląda to aż tak
jeszcze trochę trzeba poczekać na lepsze widoki z dala. Zamówiłam znów 50szt.sadzonek grabu na żywopłot. Przyjdzie tylko czekać aż zarośnie niektóre miejsca.
Pójdę zobaczyć co u Ciebie.
Pozdrawiam
Witam,pisałaś o werbenie patagońskiej.To jest roślinka którą muszę mieć w przyszłym sezonie.Właśnie od kilku dni o niej czytam.Piękna jest i pasuje do wielu roślin.Może masz jakies zdjęcie swojej?