Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Nallar 17:29, 09 lis 2014

No proszę, a myślałam, że tylko ja lubię takie wyprzedaże. W moim mieście jest taki bazar ze starociami, ale tam ceny powalają z nóg. Muszę pogrzebać w necie, a nóż coś znajdę.
AgataBC 21:50, 09 lis 2014

Dziewczyny takich miejsc jest dużo. Ja zaopatruję się na używanych gratach przywożonych z zagranicy. I za małe pieniądze.
mira 22:42, 09 lis 2014

Dzisiaj nasiedziałam się w Twoim urokliwym ogrodzie a jak już pisałam wcześniej pracownia i pomysły zainspirowały mnie, jak tylko będę mogla zabieram się za porządki i wstyd mi jaki mam bajzel - ale z przyjemnością się zabiorę może wreszcie

szukałam kraków graciarnia to wyskoczył teatr a u mnie jest giełda staroci ale drogo, doniczki i po 20 zł - znów trzeba tam zajechać

widziałam masę nasion wiosną kupionych - ciekawa jestem jak się powiodło bo ja zanotowałam wielką klapę

pozdrawiam
Ewkakonewka 23:02, 09 lis 2014

Agcia napisał(a)
Dostałam wczoraj od męża cztery śliczne, małe szufladki, jeszcze nie wiem jak je przerobie, narazie są takie:

Zauroczona jestem i pracownią i zdjęciami ogrodu, już ich nie zacytuję, ale genialny klimat Trochę się tu zadomowię pozwolisz?
Gardener27 23:14, 09 lis 2014

mira napisał(a)

szukałam kraków graciarnia to wyskoczył teatr a u mnie jest giełda staroci ale drogo, doniczki i po 20 zł - znów trzeba tam zajechać

Na giełdzie samochodowej w Krakowie ul. Christo Botewa 6 (Rybitwy) w niedziele zawsze można znaleźć coś ciekawego Na Kazimierzu na Placu Nowym od pon do sob pchli targ a i na samym rynku głównym też organizowane są takie akcje

Pozdrawiam
AgataBC 12:26, 10 lis 2014

mira napisał(a)
Dzisiaj nasiedziałam się w Twoim urokliwym ogrodzie a jak już pisałam wcześniej pracownia i pomysły zainspirowały mnie, jak tylko będę mogla zabieram się za porządki i wstyd mi jaki mam bajzel - ale z przyjemnością się zabiorę może wreszcie

widziałam masę nasion wiosną kupionych - ciekawa jestem jak się powiodło bo ja zanotowałam wielką klapę

pozdrawiam

Nie myślcie, że u mnie taki porządek.. pokazuje tylko to co się da. Dlatego prawie wszystko u mnie wykadrowane.. a dziś przeszłam po ogrodzie i strach patrzeć na niektóre miejsca.. zachęcam Cię do prac bo dobrze się przy tym odpoczywa i cieszą oko takie drobiazgi.

co do graciarni to może wpisz "artykuły używane z Niemiec", albo "artykuły używane" i szukaj na obrzeżach miasta.

co do nasion to miałam ogromnie łany werbeny patagońskiej, ładnie wzeszły też ostróżki, maki, chaber wielkogłówkowy, przegorzany, stipy- to wszystko wysadziłam jesienią do ziemi, miałam też groszki pachnące. W sumie jestem zadowolona. Części nasion wogóle nie wysiałam albo rozdałam. A Tobie co się nie udało?
AgataBC 12:32, 10 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Zauroczona jestem i pracownią i zdjęciami ogrodu, już ich nie zacytuję, ale genialny klimat Trochę się tu zadomowię pozwolisz?

Jasne, zapraszam Miło, że się podobają zdjęcia. Oczami nie wygląda to aż tak
jeszcze trochę trzeba poczekać na lepsze widoki z dala. Zamówiłam znów 50szt.sadzonek grabu na żywopłot. Przyjdzie tylko czekać aż zarośnie niektóre miejsca.
Pójdę zobaczyć co u Ciebie.
Pozdrawiam
pasjonatkaam... 12:50, 10 lis 2014

Witam,pisałaś o werbenie patagońskiej.To jest roślinka którą muszę mieć w przyszłym sezonie.Właśnie od kilku dni o niej czytam.Piękna jest i pasuje do wielu roślin.Może masz jakies zdjęcie swojej?
Pszczelarnia 13:48, 10 lis 2014

Ależ, ależ! Pozdrawiam.
AgataBC 14:33, 10 lis 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
Witam,pisałaś o werbenie patagońskiej.To jest roślinka którą muszę mieć w przyszłym sezonie.Właśnie od kilku dni o niej czytam.Piękna jest i pasuje do wielu roślin.Może masz jakies zdjęcie swojej?

Moje wysiane werbeny: