Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

AgataBC 10:26, 03 lut 2015

Mysza napisał(a)
Agciu mam nadzieję, że tabliczki do roślinek powrócą
Są boskie

Kto wie ?
Katkak 10:27, 03 lut 2015

Słonko jeszcze raz wielkie dzięki. Dobrze, że wyperswadowałaś mi serby w tym miejscu. Podobają mi się bardzo, więc może upchnę ze dwa, ale w innym miejscu.
AgataBC 10:38, 03 lut 2015

Katkak napisał(a)
Słonko jeszcze raz wielkie dzięki. Dobrze, że wyperswadowałaś mi serby w tym miejscu. Podobają mi się bardzo, więc może upchnę ze dwa, ale w innym miejscu.

Pewnie gdzieś upchniesz mnie też się one podobają..
Katkak 12:55, 03 lut 2015

Agatka popracujemy nad nauką przyjmowania przez Ciebie komplementów . Wszak jesteś posiadaczką jednego z moich ukochanych ogrodów tutaj. I miałybyśmy wieeele wspólnych tematów, bo widzę, że tez kochasz przedmioty z duszą. Zauważyłam fajne, stare drzwi u Ciebie w szopce - takie stare, odrapane. Fajnie można je wykorzystać w ogrodzie. Obejrzyj odcinek Mai pt. "ogród z kolorowymi drzwiami". Mnie marzą się takie stare drzwi, albo stara, zardzewiała bramka. Buziaki .
AgataBC 18:10, 03 lut 2015

Katkak napisał(a)
Agatka popracujemy nad nauką przyjmowania przez Ciebie komplementów . Wszak jesteś posiadaczką jednego z moich ukochanych ogrodów tutaj. I miałybyśmy wieeele wspólnych tematów, bo widzę, że tez kochasz przedmioty z duszą. Zauważyłam fajne, stare drzwi u Ciebie w szopce - takie stare, odrapane. Fajnie można je wykorzystać w ogrodzie. Obejrzyj odcinek Mai pt. "ogród z kolorowymi drzwiami". Mnie marzą się takie stare drzwi, albo stara, zardzewiała bramka. Buziaki .

Oj tak starych gratów nigdy za wiele a tymi drzwiami właśnie z pracowni wychodzę na ogród ale w zapasie mam jeszcze więcej takich drzwi. Liczę, że czas je trochę zmaltretuje i będą wyglądać bardzo stylowo Maję obejrzę rano bo teraz mam zwolniony internet. Dziękuję za ciepłe słowa, Ty też tworzysz piękne rzeczy
Mysza 21:00, 03 lut 2015

Pamiętaj jutro zrobić zdjęcia zimy
AgataBC 21:19, 03 lut 2015

Mysza napisał(a)
Pamiętaj jutro zrobić zdjęcia zimy

Dziękuję, że mi przypominasz specjalnie wstanę wcześniej
AgataBC 20:42, 04 lut 2015

Obiecałam więc wstałam wcześniej.. śniegu niewiele..część topniała.. słońca brak ale zdjęcia jakieś są.. :

AgataBC 20:44, 04 lut 2015

Mysza 20:47, 04 lut 2015

Piękne zdjęciaCudne te trawki i buksiki
A szyszeczki miodzio
Buziaczki