Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

siakowa 14:42, 23 cze 2016

super dzięki czyli to ich drugi sezon u Ciebie moje kepy kupione były podobne teraz już ciut podrosły czyli mając sezon na wzrost jeszcze przed sobą mogę liczyć że jak ich zima nie ukatrupi to w przyszłym sezonie zaczną wyglądac jak trawy a nie szczypiorki
AgataBC 14:46, 23 cze 2016

Wolno się rozrastają więc trzeba dać im czas. Potem się wdzięczą
Katkak 22:04, 23 cze 2016

Hej Agatko, ale fajny awatarek . Dobrze, że zmieniłaś, bo choć do Twoich stópek absolutnie nic nie mam, to jednak na buźkę wolę patrzeć . Fajną masz fryzurkę, aktualna? No to muszę się rozejrzeć za piękną panią Summer Song i upchnąć . Wydaje mi się, że fajnie mogłaby się zgrać z Jude the Obscure. Jak myślisz?
AgataBC 22:47, 23 cze 2016

Hej Kasiu tu akurat jestem taka ujarzmiona. W rzeczywistości noszę na głowie artystyczny nieład. I ta grzywa jest wyczochrana do góry . Wtedy potrzebowałam zmienić fotkę. I podobnie teraz.
Róże ze sobą w ogóle ładnie grają.. u Ciebie tak ładnie wszystko rośnie wiec obie te panny będą pasować. Jude nie znam w sumie i nie wiem jak wysoko rośnie. Ewa tak je zdjęciami reklamuje że wszystkie chce się mieć
Zana 06:55, 24 cze 2016

Agcia napisał(a)
Nie mam wazonika dla większych czy dłuższych bukietów ale odziwo się nie przewracał.

Cudniasty bukiecik.
I jaki fajny nowy avatarek. Widzę, że Kasia za sporobolusem do Ciebie przyszła. A ja właśnie miałam się Ciebie pytać jak on szeroki jest u Ciebie. Przychodzę i odpowiedź już na mnie czeka. Kurcze, a ja posadziłam co 50 cm, chyba za gęsto. A już myślałam, że wreszcie czegoś nie będę przesadzać. Nie ma letko!

Ależ te ogniste róże cudne! Muszę takie energetyki też mieć i już nawet wiem gdzie, nie wiem tylko jeszcze kiedy.

Rabaty u Ciebie niczym z CHFS. No serio!
nicol21 13:16, 26 cze 2016

Piękny ten Twój ogród, jest parę super rozwiązan ktore wprowadzilas, ale widać talent
Domki dla ptaków - rewelacyjne!
Bukiety w wazoniku - mega fajne, najbardziej spodobał mi sięten z różą wedding piano - ale to chyba kwestia róży.
Pomysł na płyty chodnikowe - rewelacyjny! Czekam z niecierpliwością do zobaczenia efektu koncowego!
Zakątek z łóżkiem - super - cały warzywny jest supr, ale pomysł z łóżkiem - świetny!
Domek ogrodnika - świetny i taki artystyczny ten Twój bałagan!

Cały ogród jest bardzo spójny!Extra!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
AgataBC 12:09, 27 cze 2016

Dziękuję wszystkim, którzy zaglądają. To bardzo miłe, a tym bardziej to co piszecie.
Mam kilka zdjęć mojej wsiowej fauny.
Pierwszą rodzinkę mam blisko, kolejną dalej a ostatnią wszędzie dookoła..

AgataBC 12:20, 27 cze 2016

Przy okazji tego w.w. spaceru po wsi zauroczyła mnie ta roślinka.. muszę ją do ogrodu przenieść. Jest cudowna.

Chaber driakiewnik

AgataBC 12:20, 27 cze 2016

Chaber driakiewnik cd.

AgataBC 12:35, 27 cze 2016

No i się doczekałam . Jeżówka blada czyli echinacea pallida

Na ostatniej fotce widać etapy rozwoju kwiatu.