Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

AgataBC 13:14, 27 cze 2016

I jeszcze troszkę rabatek, przetaczniki różowe jakieś takie pękate

AgataBC 13:18, 27 cze 2016

07_Rene 13:18, 27 cze 2016

Co zdjęcie to ładniejsze
Przetacznik wypasiony
AgataBC 13:22, 27 cze 2016

Pilgrim, Elfe i Pomponella na koniec. Wszystkie róże mam małe i spóźnione ale chcą kwitnąć.

ZieloneWrota 13:29, 27 cze 2016

Agcia avatarek na korzyść, muszę się do niego przyzwyczaić ale w końcu twarzą w twarz , u ciebie jest jak w krainie czarów może zamiast Agci staniesz się Alicją , pozdrawiam
AgataBC 13:30, 27 cze 2016

Renatka u Ciebie też napasłam oczy różami, lawendami i ostnicami.. Twoje zdjęcia często podglądam. Piękne masz kompozycje
Nie mam tego chabra jeszcze. U mnie w tej ciasnocie chyba nie będzie miał jak się wysiać. I ma chyba krótkie kłącza. Nie mam doświadczenia-okaże się. Czytałam różne opinie.
Farbowanie odstawiłam póki nie osiwieje

Agata Dziękuję za komplementy mnie ogród również bardzo cieszy a na zdjęcia się napatrzeć nie mogę. Z magią i czarami nie chce mieć nic wspólnego, a Agcia jest dlatego, że to tak chińsko brzmi

Moje ulubienice dla Was

07_Rene 13:46, 27 cze 2016

Agcia napisał(a)
Renatka u Ciebie też napasłam oczy różami, lawendami i ostnicami.. Twoje zdjęcia często podglądam. Piękne masz kompozycje

Dziękuję bardzo ale to tylko wyrywek rzeczywistości. Nad całością czeka mnie jeszcze sporo pracy.
Ja u Ciebie też często zaglądam i zachwycam się ujęciami. Na koniec zostawiłaś najlepsze

Pytałam jeszcze o tego dzikiego chabra, czy go masz? (ostatni post na poprzedniej stronie) - musiało umknąć
AgataBC 13:51, 27 cze 2016

Edytowałam i odpowiedziałam wyżej kiedy Ty już zdążyłaś zacytować Nad całością to i ja mam sporo pracy. A jeszcze więcej czeka mnie cierpliwości. Ale już się nie spinam.
kosolka 14:16, 27 cze 2016

Jak się cieszę że Cię widzę!
Chaber driakiewnik - rośnie i u mnie przy polach, to tu, to tam, zrywalam do wazonu w ubiegłym roku. Bardzo mi się podoba. Przeniesienie na rabaty to fajny pomysł!
Przetaczniki- grubaski śliczne!
Przegorzany wysłałam rok temu, nic nie weszło Bardzo fajne są. Spróbuję w przyszłym sezonie. Mikołajki też jakoś u mnie się nie pokazały.
Na Elfe miałam kiedyś chrapke.. Śliczna jest!
AgataBC 20:08, 27 cze 2016

Ola widzę, że i Ty w nowej odsłonie
Przegorzany mam częściowo z udanego siewu a częściowo kupione sadzonki. Mam je pierwszy raz. Mikołajki wydały potomstwo i mam trochę siewek- mogę Ci wysłać jesienią