Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Gardener27 20:38, 27 cze 2016

Agatko pięknie się do mnie uśmiechasz na tym zdjęciu
Bardzo mi się podoba w jaki sposób zagospodarowałaś przestrzeń wokół szklarenki Ja w tym sezonie nie mam tunelu foliowego i pomidorki rosną pod chmurką, nawet nieźle się mają Tfu, tfu ...
Widzę wiele ciekawych detali poustawianych u Ciebie Dodają smaczku i podkreślają charakter ogrodu Rabaty ładnie się rozrosły i nabrały masy U mnie róże też mocno ucierpiały po nawałnicach Bonica zrobiła się płożąca
Szukam bodziszka i nie mogę znaleźć Jak się ma ?
Katkak 21:14, 27 cze 2016

Ach jak ja lubię ten twój klimacik
anna_g 21:37, 27 cze 2016

Agatko miło widzieć Twoją buzię na avatarku
Przyszłam po trochę fotograficznych poruszeń i jak zwykle się nie zawiodłam - dzika marchew, drakiew, lawenda - bardzo na mnie działają takie fotki Uwielbiam.
A jak widzę maki przy drogach, na poboczach to jakoś tak zawsze myślę o Tobie i Twoich fotkach i wątku A kwitną te maki oj kwitną, z rumiankami, koniczynką, i innym przeróżnym dzikim kwieciem i to jest naprawdę cudny widok - aż żal że nie bardzo jest się jak zatrzymać.
Pozdrawiam
AgataBC 09:14, 28 cze 2016

Gardener27 napisał(a)
Agatko pięknie się do mnie uśmiechasz na tym zdjęciu
Bardzo mi się podoba w jaki sposób zagospodarowałaś przestrzeń wokół szklarenki Ja w tym sezonie nie mam tunelu foliowego i pomidorki rosną pod chmurką, nawet nieźle się mają Tfu, tfu ...
Widzę wiele ciekawych detali poustawianych u Ciebie Dodają smaczku i podkreślają charakter ogrodu Rabaty ładnie się rozrosły i nabrały masy U mnie róże też mocno ucierpiały po nawałnicach Bonica zrobiła się płożąca
Szukam bodziszka i nie mogę znaleźć Jak się ma ?

Ogród wygląda tak dlatego, że jednak co kilka dni albo się ochładza albo lekko pada. Poprawa gleby też pomału skutkuje. Wody w studni już nie mam na podlewanie.. tyle ciepłych słów dostaje więc jest coś na rzeczy, a przecież przyszły sezon więcej pokaże.
U Ciebie też mi się podoba, fajnie, że masz trawy w donicach, no i warzywnik extra wygląda. Podglądam na bieżąco.
Bodziszek czekał z pokazaniem aż się u mnie odezwiesz podzielony na cztery małe kępki, ładnie się rozrósł i kwitnie już drugi tydzień.

09:19, 28 cze 2016
Agcia napisał(a)
"3zł. czyli dlaczego warto wybrać się na złom". Nigdy nie widziałam takiego cudaka. Co za rzemiosło!

fajny gadżecik,inne też fajne

śliczne rabaty w tonacji srebrnej i niebieskiej,ładne jeżóweczki lila róż

fajny nowy Awatarek

czyli same zmiany na in plus
AgataBC 09:30, 28 cze 2016

Katkak napisał(a)
Ach jak ja lubię ten twój klimacik

. Czekam na wenę, żeby jeszcze po złomowiskach pojeździć.. ale są też ważniejsze sprawy. Przyroda i jej piękno jest jednak niezbędna do napawania się i refleksji. Każdy tego potrzebuje.
Twój klimacik też podglądam..
AgataBC 09:38, 28 cze 2016

anna_g napisał(a)
Agatko miło widzieć Twoją buzię na avatarku
Przyszłam po trochę fotograficznych poruszeń i jak zwykle się nie zawiodłam - dzika marchew, drakiew, lawenda - bardzo na mnie działają takie fotki Uwielbiam.
A jak widzę maki przy drogach, na poboczach to jakoś tak zawsze myślę o Tobie i Twoich fotkach i wątku A kwitną te maki oj kwitną, z rumiankami, koniczynką, i innym przeróżnym dzikim kwieciem i to jest naprawdę cudny widok - aż żal że nie bardzo jest się jak zatrzymać.
Pozdrawiam

Bardzo mi miło , przede wszystkich tworzę to dla siebie i mojego Męża, ale jak innych to cieszy i do czegoś pobudza to radość się pomnaża.
Na rowy i pobocza jeszcze nie raz się specjalnie wybiorę.
Pozdrawiam również!

Agatek 10:00, 28 cze 2016

Agatko dziękuję za porcję zdjęć i cudowny poranek przy herbacie
Justyna 17:59, 28 cze 2016

Agciu, pięknie malujesz bylinami obraz swojego ogrodu Plus klimatyczne artefakty. Oglądam z ciekawością.
Fenkuł, marchew, Pallida, lubię bardzo takie delikatności. Jesteś pojętną uczennicą natury. Widać, że otoczenie ma na Ciebie duży wpływ, potrafisz z niego czerpać. Serdecznie
nicol21 19:08, 28 cze 2016

I nadal jest zachwycająco
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies