Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

paniprzyroda 18:23, 30 cze 2016

Agcia napisał(a)
Rabata miszmaszowa robi w tej chwili za łączkę oprócz maków i marchwi jest też -Biedrzeniec anyż.

Niesamowite Ogród roślin w niezwykły sposób zestawionych. A może tylko niezwykła umiejętność obserwacji natury

roma2 18:38, 30 cze 2016

Miszmaszowa wymiata! Rozglądałam się ostatnio po poboczach i bezdrożach za marchwią. Ale, albo występuje rzadko, albo nie umiałam rozpoznać, co jest bardziej prawdopodobne.
Anusia 06:11, 01 lip 2016

Piękne foteczki, nie ma to jak w pełni sezonu napawać się wszystkim co nas otacza. Miszmaszowa cudowna, w pojemnikach piękne kolory. Ja w tym sezonie postawiłam na biały i niebieski.
ZieloneWrota 08:37, 01 lip 2016

Agcia napisał(a)
Rabata miszmaszowa robi w tej chwili za łączkę oprócz maków i marchwi jest też -Biedrzeniec anyż.

Misz maszowy piękny, jesteś ogrodowo - fotoreporterową profesjonalistką , uwielbiam być u ciebie, pozdrawiam
kosolka 04:05, 02 lip 2016

Agatko, zajrzyj w wolnej chwili, może rozwiążesz mi kolejna zagadkę
malgol 10:52, 04 lip 2016

Ależ masz piękny naturalny ogród Idealny do wypoczynku.Bardzo mi się podoba
AgataBC 13:01, 04 lip 2016

Mariola ta miszmaszowa jest przypadkowa.. na prawdę. Jak nie miałam gdzie czegoś wysiać to poszło tam- stąd maki i chabry. Wczoraj dosadziłam tam wysiane wiosną w szklarni Pysznogłówki "Lambada". Ale przyrodę też obserwuję ile się da.

Roma bardzo dziękuję ja w zeszłym roku też nie rozpoznawałam tej marchwi. Myliły mi się z dzięglami, anyżami, barszczami.. to takie podobne kwiatostany. W zeszłym roku obserwowałam wszystkie stadia na łąkach i po zapachu też już poznaje.

Anusia napawam się ile mogę. To tak poprawia nastrój..
A nie widziałam u Ciebie tych niebiesko białych kompozycji. W wolnej chwili zajrzę.

Agata o jak mi miło , dzisiaj pod wieczór może zrobimy wypad, to będą nowe zdjęcia.
Wstawiałam zdjęcia tej miszmaszowej od tak- nie myślałam, że się spodoba.

Ola byłam

Gosia No właśnie się bałam, że zatracił swoją naturalność.. ale skoro tak piszesz to znaczy, że jednak jest..
żebyśmy jeszcze mieli więcej czasu na ten odpoczynek.. Ale dobre i to. Pozdrawiam!
kamila66 13:10, 04 lip 2016

Agata cudne fotki z motylami Rabata miszmaszowa powala na kolana
17:20, 04 lip 2016
cudne motylki,u mnie latają głownie bielinki u Ciebie motyle sa maści wszelakiej
AgataBC 11:59, 08 lip 2016

Mam kolejne motylki na motylkach dla Was