Witam Jestem obecnie na urlopie a w sumie to już się kończy i mam czas by odwiedzić zaprzyjaźnione ogrody Byłem z rewizytą już u wszystkich którzy do mnie zaglądają ale Twój ogród zostawiłem sobie na sam koniec Nie dlatego że jesteś gorsza, miejsce jakie tworzysz zasługuje na specjalne traktowanie Jest już po pierwszej w nocy, w ciszy i spokoju przechadzam się po Twoim ogrodzie czerpiąc z niego ogromną przyjemność Niejednokrotnie to mówiłem i cały czas to podtrzymuję że klimat jaki udało Ci się osiągnąć jest niepowtarzalny i wyjątkowy
Ogromnie się cieszę że Pegasus tak dorodnie się prezentuje Warunki u Ciebie ma genialne w tych skrzyniach Wiele nasion rozesłałem po Polsce ale Twoje okazy są najbardziej okazałe Kto by pomyślał że tak mało popularna trawa a jednocześnie jednoroczna będzie się cieszyć takim uznaniem a jednocześnie zainteresowaniem bo czytam że już o nią się dopytują
Łóżko w ogrodzie to chyba marzenie większości ogrodników obdarzonych ogromną pasją i wyobraźnią Cóż może być lepszego po otwarciu rano oczy jak nie widok własnego ogrodu Wiem, ktoś powie że to może mało praktyczne i nierealne ale marzenia są po to by je realizować
Otoczenie wokół szklarni ogromnie mi się podoba tak jak i samo wnętrze szklanego domu Przemyślane i wyważone nasadzenia na rabatach bardzo do mnie przemawiają Ścieżki ze żwiru są bardzo praktyczne, nie trzeba ich kosić i nawet gdy rośliny wejdą na nie w niczym nie przeszkadzają
Jak oceniasz plony swoich skrzyń z warzywami w tym roku i pomidory z donic ?
Pozdrawiam gorąco