Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 16:36, 24 mar 2014

moje ciurkadelko dotarło hura
Gardener27 17:35, 24 mar 2014

Hej Ewa! Wczoraj jak chodziłem po Obi oglądałem ciurkadełka i to z trzema kulami mi się najbardziej podobało Nie mogę się doczekać jak zmontujesz i ustawisz na miejscu docelowym Pozdrawiam!
iwonaal 19:07, 24 mar 2014

To ciurkadełko?
Ewa4 19:35, 24 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Dzięki, zajrzałam kolorek by mi pasował do elewacji tylko nie wiem, czy nie zlałoby się wszystko. A pamiętasz ile płaciłaś za m2?

Odpowiedziałam u Ciebie w wątku.
renatamama3 19:41, 24 mar 2014

Ewuś ,a tam będzieszy wysypywać żwirek ,bo coś kojarzę ,że na skarpach masz ?

Może coś takiego ,2 stożki z początku i na końcu ,potem żurawki ,za tym te kule i dalej żurawki i trawy ewentualnie na dole ,jakieś małe .kulaski z bukszpanu ,musisz z dołu zrobić zdjęcie skarpy .
Ewa4 19:46, 24 mar 2014

Gardener27 napisał(a)
Hej Ewa! Wczoraj jak chodziłem po Obi oglądałem ciurkadełka i to z trzema kulami mi się najbardziej podobało Nie mogę się doczekać jak zmontujesz i ustawisz na miejscu docelowym Pozdrawiam!

Przemku nie wiem kiedy ja to zrobię narazie zrywam darń na całym boku przy ogrodzeniu a to 85 m długości następnie chcę poprzenosić te rośliny które tam są i wreszcie zabiorę się za ciurkadełko a robię to wszystko sama ale jak znam siebię to pewnie szybko to ogarnę hehe.Ja to widziałam u Ciebie w katalogu i nie oglądałam tego w realu nawet nie wiedziałam że to są 3 szt i że są podświetlane byłam mile zaskoczona jak kolega mi zadzwonił i pytał czy ma kupić a te proste jakoś mi się w katalogu nie podobały .
Ewa4 19:48, 24 mar 2014

iwonaal napisał(a)
To ciurkadełko?

taaaaak cieszę się jak dziecko haha.
Ewa4 19:54, 24 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Ewuś ,a tam będzieszy wysypywać żwirek ,bo coś kojarzę ,że na skarpach masz ?

Może coś takiego ,2 stożki z początku i na końcu ,potem żurawki ,za tym te kule i dalej żurawki i trawy ewentualnie na dole ,jakieś małe .kulaski z bukszpanu ,musisz z dołu zrobić zdjęcie skarpy .

Renatko tu przy tej rabacie co będzie ciurkadełko jest niższy spadek gdzięś 0,5 m i tam narazie mam gołą ziemię ale obok gdzie większy spadek tak mam żwirek a tu nie dokończyłam w zeszłym roku a i dobrze bo bym zmieniała a tak teraz inna koncepcja tylko ja mam żwirek zwykły polny nie wiem jak go nazwać taki ze żwirowni i nie wiem czy tu pod kule dać ten sam czy inny wydaje mi się że ten sam jutro wstawię fotkę a Twoją propozycję muszę przenieść na papier to lepiej jednak można sobie wyobrazić .
renatamama3 20:05, 24 mar 2014

Może użyj painta ,wydaje mi się ,że ten sam kamień ,lepiej nie mieszać .
Ewa4 20:47, 24 mar 2014

No myślę nad tym i właśnie też wydaje mi się że musi iść już tak samo narysowałam coś ale nie wiem czy o coś takiego Ci chodzi bo te stożki to tak mogły by być zresztą zerknij chyba ta lepsza opcja zaraz wstawię bo pracuję na kompie i z tel.wstawiam fotki.