dziś dotarła paczka z berberysami admiration i nie pamiętam z czym jeszcze i wiecie co nie mam już siły aby to rozpakować jutro zobaczę i wstawię fotki.
Ewuś ,skalniaki zostaw ,trochę kwitnących nie zaszkodzi .Szkoda ,że tam dałaś róże rabatowe a nie okrywowe ,rabatowe są dość wysokie ,a okrywowe mak 60 cm .To może ,zostaw tak jak jest poczekaj ,aż się rozrośnie ,rozsadź tylko te tuje ,co są najbliżej tej rabaty z ciuradełkiem ,i dosadź z 2 kosodrzewiny ,i z 2 kosodrzewiny na skarpie tam gdzie ciuradełko .Na tą skarpę z ciuradełkiem trawy ,żurawki i klonik palmowy ,przeglądając twój wątek widziałam ,że w tamtym roku kupiłaś .Do roboty.
Renatko ale ja gapa jestem no pewnie że posadziłam okrywowe bo one idą prawie po ziemi a co mi się ubzdurało z rabatową to nie wiem przepraszam ,że Cię w błąd wprowadziłam no to klonika przesadzę i zrobię tak jak piszesz..Dzięki
Przeprowadzę roślinki ktore tam rosną i będę przygotowywać wszystko pod ciurkadełko tylko jeszcze M musi mi prąd tam doprowadzić no trochę pewnie mi to zajmie